Free

Hatha Yoga door YOKE.be

Event Information

Share this event
Location

Location

B'eau Wellness Gent

180 B Victor Braeckmanlaan

9040 Gent

Belgium

View Map

Event description

Description

YOKE brengt een verfrissende “down to earth” Hatha yogales in Heusden (Destelbergen) en in Gent, een goede mix van meditatie, ademhalingsoefeningen (pranayama), yoga poses (asanas) en ontspanningsoefeningen met ten gepaste tijde inspirerende muziek. De yogales zorgt voor evenwicht, kracht, energie, soepelheid en zelfvertrouwen.

YOKE betekent “samenbrengen”. Het is het stamwoord waarvan yoga is afgeleid. Daar staan we ook voor. Yogales vanuit het hart. Voor IEDEREEN. Ongeacht je fysieke conditie, je hoeft helemaal niet lenig te zijn om met een yogales te starten.

Yoga is een eeuwenoude levenswijze, ontstaan rond de Ganges rivier in Indië rond 7500 jaar voor onze tijdrekening. Er bestaan veel verschillende vormen van yoga en het is belangrijk om de jouwe te vinden. Probeer daarom verschillende stijlen, er is altijd een yogastijl die bij je past!

Schrijf in op de nieuwsbrief

Hatha yoga Gent DestelbergenYOKE

Yoke volgde de internationaal erkende lerarenopleiding bij Yogalife in Gent en is geregistreerd bij Yoga Alliance als Hatha yoga docent. Ze volgde bijkomende yoga opleidingen bij Max Strom, Paul Dallaghan, Nathan Grey, Alexandra Rossopoulou, Gyanmitra Saraswati, Shivendra enz. in België, Frankrijk en Indië. Omzich nog meer te verdiepen in meditatie volgde YOKE de opleiding Transcendente meditatie (TM) volgens de leer van Maharishi Mahesh. Naast de wekelijkse lessen in Gent en Heusden, Destelbergen geeft YOKE regelmatig workshops rond meditatie, ademhalingstechnieken (pranayama) en kinderyoga. Ze werkt mee aan de zomeryoga sessies in juli en augustus in Destelbergen en het jaarlijks internationaal Yogalife festival in augustus dat doorgaat in Laarne.


Share with friends

Date and Time

Location

B'eau Wellness Gent

180 B Victor Braeckmanlaan

9040 Gent

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved