kr0 – kr350

Har din virksomhet en tydelig strategi?

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

St. Olavs Gate 27

27 Sankt Olavs Gate

0166 Sentrum

Norway

View Map

Event description

Description

Arne Harket, leder i Strategic Consulting Group, gir et spennende foredrag om et tema som er like viktig enten du jobber i en liten eller i en stor virksomhet.

Mange ledere starter i feil ende når de skal utvikle forretningsstrategi for selskapet, sier Arne Harket, leder for SCG. Dette medfører at strategiene som utvikles i mange tilfeller ikke er strategier, men målsettinger. Hvorfor er det slik? Lønnsomme forretningsstrategier handler i bunn og grunn om å svare på ett spørsmål, ifølge Harket.
Hvilket spørsmål du må stille får du svar på under dette frokostseminaret. Her får du også gode tips for oppstart av strategiarbeid i din virksomhet.

Arne Harket leder Strategic Consulting Group. Han har tidligere jobbet med en rekke norske virksomheter. Han har en master fra Handelshøyskolen BI og en BA i markedsføring. Harket har sittet i ulike konsern- og ledergrupper i Norge, både for Danske Bank, If forsikring, Handelshøyskolen BI, og de siste 6 årene i konsernledelsen til det det nordiske Wealth-management selskapet Formuesforvaltning. Arne Harket har også i flere år vært direktør i Norge for det internasjonale markedsføringsbyrået Kunde & Co, som har hovedsete i København.

Gratis for OCC-medlemmer, 350 kr for Ikke-medlemmer.

*No-show og kansellering under 24 t før arrangementet faktureres 150 kr per pers*

Share with friends

Date and Time

Location

St. Olavs Gate 27

27 Sankt Olavs Gate

0166 Sentrum

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved