Free

Håptimisten: "Med rullestol i grønnsaksheisen" av Marie Hav Lundkvist

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Framohallen

Allestadveien 16

5142 Fyllingsdalen

Norway

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

FØR: Marie Hav Lundkvist, Håptimisten, ledet store bedrifter med tusentalls ansatte og reiste land og strand rundt i Skandinavien. Hun ble kalt «bedriftsdoktor» i media da hun med stor suksess gikk inn å rettet opp bedrifter som ikke var helt «friske».

NÅ: Nå, bare noen få år senere, har hun selv blitt syk. Hun sitter i rullestol som sterkt funksjonshemmet med assistansehjelp døgnet rundt. Til tross for at hun har fått en mitokondriell sykdom som lammer kroppen og vitale funksjoner i kroppen hennes så finner hun praktiske løsninger for å kunne leve et så verdig og verdifullt liv som mulig. Alt fra båtheiser til sitski kan brukes i denne sammenheng.

Marie vil fremdeles leve et aktivt liv og deltar i alle familieaktiviteter bl.a. var hun med familien på Gaustatoppen, 1850 m.o.h., for kort tid siden. Hun driver «Haglebu Håptimisten» sammen med Haglebu Fjellstue og er med på å starte opp et prosjekt for å tilrettelegge for funksjonshemmede på Svalbard.

Marie har skrevet boken «Med rullestol i grønnsaksheisen» der hun med glimt i øyet og med mye humor forteller om egne opplevelser, og hvordan hun blir behandlet som funksjonshemmet. Hun har deltatt både i TV, radio og i forkjellige blader og aviser.

Velkommen til et utrolig spennende foredrag med en foreleser som garantert vil få oss til å tenke på en ny måte når det gjelder tilrettelegging og integrering av mennesker med funksjonsnedsettelser!

Share with friends

Date and Time

Location

Framohallen

Allestadveien 16

5142 Fyllingsdalen

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved