Gratis

#HappyTalksUppsala – Vad är du rädd för?

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Park Inn by Radisson Uppsala

30 Storgatan

753 31 Uppsala

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Alla har vi känt rädsla och hur den begränsar oss genom livet. Jonathan Tigrar har en unik erfarenhet av att bemöta rädslor för egen del och genom att hjälpa andra att hantera dem och klara av saker de aldrig trodde var möjliga. I den här föreläsningen får du inte bara höra en spännande historia av Jonathan men också några tips på vägen att själv förstå hur du kan göra för att ta ett steg vidare när du känner dig rädd. Det handlar om mod.

> Anmäl dig senast 24/2
> Vi bjuder på frukost i konferenslobbyn från 06:45
> Föreläsning från 07:00-07:45 Obs! Ny starttid!
> Kostnadsfritt event

Jonathan Tigrar är VD för GO Adventure - ett aktivitet- och eventbolag av annorlunda karaktär. Med erfarenhet från mer än 50000 personer som peppats att klara av saker de tvivlat på, har han skapat ett sätt att arbeta med människor som skiljer sig från det vanliga.

Jonathan har också lång erfarenhet av att jobba i problemfyllda miljöer i den privata säkerhetsbranschen, både i Sverige och England. Precis som i hans äventyr handlar om att ha ett högt säkerhetstänk samtidigt som bemötandet av människor i svåra situationer är avgörande. "Du kan använda samma tekniker för att hantera en "Hells Angels-kille" på krogen som en ekonomiassistent på hög höjd", säger Jonathan. Detta kommer han prata mer om på #HappyTalksUppsala, om rädslor och hur de förebyggs.Vi är angelägna om att skydda din integritet.
Vi behandlar dina uppgifter för att bearbeta din bokning och de raderas efter att eventet genomförts. Vi kommer inte sälja dina uppgifter till tredje part och du behåller rätten att när som helst begära tillgång till, rättelse eller radering av dina uppgifter.
Under evenemanget kan vi spela in foto, ljud och video (nedan kallad "bildmaterial") för kommunikation och marknadsföring. Om du inte vill delta i sådant bildmaterial måste du uttryckligen adressera det till mötesorganisatören.
Genom att registrera dig på eventet, godkänner du att Park Inn by Radisson Uppsala får använda bildmaterial enligt nedan:
  • Bildmaterialet produceras av Park Inn by Radisson Uppsala.
  • Park Inn by Radisson Uppsala tillåts att redigera bildmaterialet.
  • Park Inn by Radisson Uppsala kommer använda bildmaterialet för kommunikation och marknadsföringssyfte, till exempel på deras sociala medier eller hemsida.
  • Park Inn by Radisson Uppsala har rätt till att använda bildmaterialet utan tidsbegränsning.
  • Park Inn by Radisson Uppsala erbjuder ingen ersättning för bildmaterialet.
Om du vill veta mer om hur vi bryr oss om din integritet, kolla vår sekretesspolicy på radissonhotels.com/sv-se/sekretess eller fråga en anställd vid receptionen.
Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Park Inn by Radisson Uppsala

30 Storgatan

753 31 Uppsala

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved