Free

Happy Life Festival

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Beneluxweg 63

63 Beneluxweg

4904 SJ Oosterhout

Netherlands

View Map

Event description
Dit gratis toegankelijk Mindstyle Festival prikkelt letterlijk al jouw zintuigen ! Kom ook genieten van de muziek, workshops, lezingen etc.

About this Event

Heerlijk genietend van de fijne gemoedelijke open sfeer in het Floraliapark in Oosterhout (NB), laat jij je inspireren om een interessante workshop, concert of een lezing te volgen. Het diverse aanbod op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ontspanning en bewustzijn is wat het Happy Life festival zo bijzonder maakt.

Door eens kennis te maken met de vele experts, coaches en therapeuten op het bewustwordings plein, krijg je de tools aangereikt die jou op weg helpen naar een bewuster en ontspannen "Happy Life"

Je kunt op het ontspanningsplein ook leren hoe jij door bewuster met je lijf, ademhaling en energie om leert gaan en zo beter in je vel komt te zitten.

Culinair kom je ook niets te kort op het gezellige Foodplein met een diversiteit aan hapjes, maaltijden en wat lekkers te drinken.

Op de Festival markt vindt je een mooi aanbod van bezielde producten die jouw leven, gezondheid en de inrichting van je huis ten goede komen.

Terwijl de kinderen heerlijk ravotten, spelen en tot rust komen op het kinderplein, kun jij ook als ouder heerlijk genieten van het diverse muziek, lezingen en workshop aanbod.

Kortom... voor ieder wat wils op het Happy Life Festival! Kom je ook ontdekken wat het jouw kan brengen?

https://www.facebook.com/happylifefestival/

https://happylifefestival.nl/

Share with friends

Date and Time

Location

Beneluxweg 63

63 Beneluxweg

4904 SJ Oosterhout

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved