HackTheZone Conference & Challenges #1

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Calea Rahovei 198

198 Calea Rahovei

București

Romania

View Map

Event description
Conferința anuală HackTheZone este o premiera in Europa, iar prima editie se va desfasura in Bucuresti - 17-18 Octombrie, 2019.

About this Event

Conferința anuală HackTheZone își propune sa aducă la un loc pasionații de IT Security, prezentatori de top și companii dornice să angajeze cele mai bune talente din domeniu.

Perioada de desfășurare a conferinței este 17-18 Octombrie 2019 la Crystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucuresti.

Echipa HackTheZone a conceput o competiție de IT Security ce precedă conferința în perioada 12-13 Octombrie, competiția se va desfășura în mai multe locații din București cât și online. Înscrierea la competiție este gratuită pentru toți participanții conferinței HackTheZone, pentru a câștiga competiția, concurenții trebuie să aibă cunoștințe diverse în domenii cum ar fi: Penetration testing, criptografie, programare, Social engineering, forensics, etc.

Concurenții trebuie să își manifeste dorința de a participa la concurs printr-o notificare scrisă, cu cel putin 48 ore înainte de începerea concursului la adresa de email concurs@hackthezone.com. Notificarea trebuiesă conțină datele de identificare a biletului, ulterior aceștia vor primi prin email oinvitație pe un canal dedicat concursului -Slack https://hackthezone.slack.com/ unde vor primi detaliile primei probe.

Premiul pus la bătaie de HackTheZone este de pana la 3000 Euro, anunțarea câștigătorului și decernarea premiului se va face în a doua zi de conferința HackTheZone, 18 Octombrie 2019.

Regulamentul concursului și detalii conferinței pot fi găsite pe pagina oficiala:

https://hackthezone.com

Pagina de Facebook:

https://www.facebook.com/hackthezone/

Sau pe canalul de Slack:

https://www.hackthezone.com/slack

Biletele la conferința se pot cumpăra pana pe data de 9 Octombrie.

În perioada 9-16 Octombrie biletele vor putea fi cumpărate dar acestea vor asigura accesul doar la conferința, nu la competiție.

La cumpărarea unui numar de peste 10 bilete va rog sa ne contactati pe contact@hackthezone.com

Date and Time

Location

Calea Rahovei 198

198 Calea Rahovei

București

Romania

View Map

Save This Event

Event Saved