Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

Hackathon Tusványos - ötletverseny

Hackathon-in-a-Box

Wednesday, July 22, 2015 at 10:00 AM - Friday, July 24, 2015 at 1:00 PM (EEST)

Hackathon Tusványos - ötletverseny

Ticket Information

Type Remaining End Quantity
Ingyenes részvételi jegy 83 Tickets Ended Free  

Share Hackathon Tusványos - ötletverseny

Event Details

Legyél te a jövő sikeres vállalkozója…
Ötletgyár a Tusványosi Szabadegyetemen!

2014-ben rendezett először a Tusványoson ötletversenyt a budapesti mentorokkal dolgozó Hackathon.hu. A szervezők idén ugyanazon a helyszínen, de kibővített programmal várják a legjobb erdélyi startupokat, bemutatkozni vágyó ötletgazdákat. A Hackathon.hu és az Infotér Egyesület a VIP sátorban egy 3 napos ötletfejlesztő workshopon kínál fejlődési lehetőséget a tehetségeknek, projekteknek, ötletgazdáknak.

Most indítod a vállalkozásod? Tesztelnéd a startupod? Megmutatnád mindenkinek a találmányodat, szolgáltatásodat? Fogalmad sincs, hogy hol tudnál egyszerre sok fiatalt megkérdezni az ötletedről?
Van már programod július második felében? Nem kell tovább törnöd a fejed ilyen kérdéseken, a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor programjaként megrendezésre kerülő Ötletgyár 2015 látogatói kiváló lehetőséget kínál a bemutatkozásra.

Miért érdemes eljönnöd? Erről a 2014-es résztvevők tudnának mesélni. A tavalyi tehetségeink ma már sikeres projektgazdák.

A csíkszeredai Colibri Labs, Bustya Attila és csapata - dronokat épít, amelyek ötször több időt töltenek a levegőben, mint a versenytársaik. A tusványosi versenyünk óta a budapesti Innotrendsen is bemutatkoztak, illetve a mentoraink által nyújtott felkészítés után, egy, a legjobb 11 magyar startupot felvonultató versenyt megnyerve kijutottak a bécsi Pioneers Fesztiválra. Ennek hatására több hazai és nemzetközi befektetési ajánlatot kaptak az utóbbi időben.


A másik tusványosi győztesünk az kolozsvári Project Wipe, vakoknak tervez olyan szemüveget, amellyel könnyebben tájékozódhatnak. 2014-ben a legnagyobb román innovációs verseny – a How to Web - innovációs fődíját szerezték meg. 2015-ben a legjobb hat közé kerültek a Singularity University CEE versenyén.


Csíkszeredáról a Shoptsie csapat ma már több száz sikeres webshopnak biztosít platformot, s egy prágai inkubátorba is meghívást nyertek nemrégiben. 

Egy héten keresztül te is évezheted a színes forgatagot, mi pedig hozzáadjuk az ötletedhez a tudásunkat, tapasztalatainkat, a tavalyi győztesekkel is találkozhatsz, ezzel is fejlesztve ötletedet.

A rendezvényen a Connect East Incubator alapítói, a magyar startup világ ismert szereplői mentorálnak.

Helyszín: TusnádFürdő
A rendezvény időpontja: 2015. július 21.-26.
Bejelentkezés, regisztráció: turcsantamas@gmail.com

További információ: www.hackathon.hu

Jelentkezz MOST!

Have questions about Hackathon Tusványos - ötletverseny? Contact Hackathon-in-a-Box
Attendee List Sort by: Date | First Name | Last Name
Show More

When & Where


Băile Tușnad

535100 Băile Tușnad
Romania

Wednesday, July 22, 2015 at 10:00 AM - Friday, July 24, 2015 at 1:00 PM (EEST)


  Add to my calendar
Hackathon Tusványos - ötletverseny
Things to do in Băile Tușnad Seminar Business

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.