Free

Hackathon "Digitaal ondertekenen in een dag"

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Evidos

Zijlweg 148A

2015 BJ Haarlem

Netherlands

View Map

Event description

Description

Ben jij ontwikkelaar van een mooi software product, maar worden de documenten daar nog altijd op papier ondertekend?

Neem deel aan onze eerste ontwikkelaars hackathon "Digitaal ondertekenen in een dag"

Maak alle processen rond uw software volledig digitaal en verlos uw gebruikers van het print/scan /mail verhaal door digitale handtekening te implementeren. Snel en eenvoudig uitbreiden. Niet eerst uit analyseren, ontwerpen, maar handson proberen en leren!

Ben jij specialist van een standaard pakket, lever je maatwerk oplossingen met veel ondertekeningen, Evidos levert met Ondertekenen.nl een eenvoudige API om in korte tijd een digitale handtekening in je software in te bouwen. Ontwikkel jij aan een standaard of maatwerk applicatie en wil je hands-on kijken hoe je digitaal kunt ondertekenen? Meld je dan aan voor onze ontwikkelsessie van een dag “Ondertekenen in een dag”

We beginnen de dag met een korte uitleg over het verschil tussen een gescande handtekening, plaatje en digitaal rechtsgeldige handtekening en geven wat voorbeelden uit de praktijk. Daarna gaan we praktisch aan de slag met de API van ondertekenen.nl en bieden we je direct ondersteuning om digitaal ondertekenen eenvoudig in te bouwen. Voorbeelden van koppelingen die al bestaan met Ondertekenen.nl: Flexkids, Afas, Nocore, All Solutions, etc..

Alle koppelingen krijgen een vermelding en link op onze website: www.ondertekenen.nl/partners De leukste applicaties met de grootste potentie om papier te besparen ontvangen een waarde check van 250 euro.

Gedurende de dag zal er natuurlijk genoeg koffie, thee, frisdrank en eten aanwezig zijn om iedereen optimaal te laten presteren!

Ter plekke horen we graag je feedback. Uiteraard sluiten we de dag af met Bier en Pizza.

Programma:

- Start: 10:00 uur met koffie, internet setup

- Intro digitale handtekening

- Coding - Bier/Pizza

- Demo’s en Prijsuitreiking.

Einde: 18.00 uur, (formeel) Door bouwen kan ook nog na die tijd.

Locatie: Haarlem.

Meld je nu Gratis aan!

Share with friends

Date and Time

Location

Evidos

Zijlweg 148A

2015 BJ Haarlem

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved