Sales Ended

Guest Artits: TOMO// SILK NEEDLE TATTOO

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

1984 Tattoo & Piercing Studio

37 Mã Mây

35 Hàng Buồm

Hà Nội, Hanoi 10000

Viet Nam

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description


Guest Artist: TOMO// Silk Needle Tatto

From 22nd - 26th Sep 2017

The art of Japanese tattoo has long been reckon by the word and adored for its originality that represent Japan. Passed down to many generations, the work and skills of Japanese Tattooist are widely known among those in the tattoo community and those who loves tattoo.

It’s our honor to announce that we’ll be collaborating with Tomokazu Ikarashi & Tadasuke Homma, the two world renowned artists who will be arriving this September to 1984 Studio in Ha Noi

If you have been following the work of Tomo & Tadasuke for a while or just simply love tattoo and want to have a piece of Japanese art on your body then don’t miss out on this chance to get inked by them.

For those of you who are tattooist who are in town, you are more than welcome to join us to talk and observe the work of Tomo & Tadasuke as well as trade experiences

Feel free contact us for early booking, all the information will be listed down below.


Nghệ thuật xăm Nhật Bản đã từ lâu được cả thế giới công nhận và ngưỡng mộ với những nét đặc trưng mang đậm tinh thần bản sắc dân tộc. Được nuôi dưỡng trong cái nôi của nền văn hoá lâu đời, nhiều thế hệ nghệ sĩ xăm của Nhật Bản đã trở thành những nghệ sĩ nổi tiếng trên thế giới.

Và chúng tôi - 1984 Studio rất hân hạnh được đón tiếp, làm việc và trao đổi kinh nghiệm với Tomokazu ikarashi & Tadasuke Homma , 2 nghệ sĩ xăm Nhật Bản nổi tiếng thế giới vào tháng 9 năm nay.

Nếu các bạn là những người yêu thích nghệ thuật xăm Nhật Bản, ngưỡng mộ những tác phẩm của Tomo & Tadasuke và mong muốn sở hữu những bức tranh Nhật tuyệt với trên cơ thể của mình , các bạn có thể liên hệ trực tiếp đến 1984 Studio để được đặt lịch hẹn ngay từ bây giờ nhé.

Với những bạn Tattooist tại Hà Nội, nếu muốn được trực tiếp quan sát và học hỏi từ 2 nghệ sĩ Tomo & Tadasuke, các bạn cũng có thể liên hệ trực tiếp với 1984 Studio để có thông tin chi tiết nhé!

Guest Artist: Tomo/ Silk Needle Tattoo

Date: 22/9/17 – 26/9/17

1984 Tattoo & Piercing Studio

Address: 35 Hàng Buồm/ 37 Mã Mây, Hoàn Kiếm, Hà Nội

  • Phone: 024 6657 8484 ( Ms.Nice)
  • Hotline: 0902 185 181
  • Fanpage: @1984tattoostudio
  • Instagram: @1984tattoo
  • Email: 1984tattooist@gmail.com


Share with friends

Date and Time

Location

1984 Tattoo & Piercing Studio

37 Mã Mây

35 Hàng Buồm

Hà Nội, Hanoi 10000

Viet Nam

View Map

Save This Event

Event Saved