Grundkursen
Free
Grundkursen

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Almelundsgatan 2

2 Almelundsgatan

724 60 Västerås

Sweden

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

VARMT VÄLKOMMEN

Varje kurskväll består av att vi fikar tillsammans, lyssnar på ett föredrag och har ett gruppsamtal. Du får möjlighet att ställa de frågor som du är intresserad av.

VEM ÄR GRUNDKURSEN TILL FÖR?
Grundkursen är en introduktionskurs i kristen tro, det betyder att du inte behöver ha några förkunskaper i kristen tro för att kunna hänga med. Grundkursen vänder sig till dig som är nyfiken på den kristna tron och vill undersöka om den är något för dig. Alla, oavsett tro eller inte är välkomna med!

TID OCH PLATS
Vi träffas på tisdagar kl 18:30-20:00 i Pingstkyrkan och Kursen är i 4 delar. Vi kommer ta upp frågor som, Vem var Jesus. Varför och hur bli man döpt,

vad och vem är den Helige Ande och varför är församlingen så viktig.
Du kan börja kursen när du vill för att sedan gå de lektionerna du har missat i efterhand. Vi kommer under hösten 2016 köra tre kurser efter varandra.

Den första kursen startar den 27 september. slutat med sista dem 13 Dec 2016

VAD KOSTAR DET?
Det kostar inget att gå kursen, men för att vi ska veta hur många som kommer är det bra om du anmäler dig till kursen så vi vet hur många som kommer.

TOLKNING OCH SKJUTS
Behöver du tolkning eller resa hem och från kurstillfällena så ska vi göra vårt bästa för att lösa detta på bästa sätt. Skriv upp det på anmälan så hjälper vi dig.

FÖR MER INFO OCH ANMÄLAN GÅ IN PÅ WWW.VASTERAS.PINGST.SE

Share with friends

Date and Time

Location

Almelundsgatan 2

2 Almelundsgatan

724 60 Västerås

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved