Free

Growing Investors Seminar - Det danske kapitallandskab

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Smedien

9 Værkmestergade

8000 Aarhus

Denmark

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Growing Investors afholder i år en række mindre seminarer for at give dig som investor ekstra viden, der vil klæde dig bedre på til at investere i digitale startups. Det andet seminar i rækken sætter fokus på det danske kapitallandskab, iværksættermiljøet i Aarhus samt Iværksætterprisen 2017.

At investere sammen med andre investorer v. Otto Bjerg Hausgaard, CAPNOVA

Hvis du som Business Angel vælger at investere i et startup sammen med andre investorer, kan det være en rigtig god ide og forretningsmæssig sund beslutning. Som aktiv investor i startups, har Otto Bjerg Hausgaard v. CAPNOVA rig erfaring indenfor denne type co-investeringer, både med Business Angels og med Venture fonde. Otto Bjerg Hausgaard vil forsøge at give dig som investor, et indblik i hvad der er relevant at se på før man kaster sig ud i en sådan form for investor ”ægteskab”.

#AARsome og det aarhusianske iværksættermiljø v. Lasse Chor, Founder, Growing Investors

#AARsome er en platform der har til formål at samle og styrke det Aarhusianske iværksættermiljø. Projektet har særligt fokus på, at forbedre forholdene for de skalerbare tech-startup virksomheder i Aarhus. Indsatsområderne der er højest prioriteret i projektet er adgang til kapital, adgang til markedet og adgang til talent. Med dette oplæg vil du få et overblik over iværksættermiljøet i Aarhus, samt få gode råd til hvordan du kan komme tættere på iværksætterne.

Iværksætterprisen 2017

Dette seminar er også en invitation til at deltage i et det eksklusive aftenarrangement på Centralværkstedet, nemlig ”Iværksætterprisen 2017”. Arrangementet har start kl. 17.15 og foregår lige ved siden Smedien. Du kan derfor gå direkte videre fra seminaret til Iværksætterprisen 2017. Du skal dog huske at afkrydse ved tilmeldingen, om du ønsker at deltage i Iværksætterprisen 2017. Se mere om programmet her.

Dato: 2. Maj 2017

Tid: 15.00 – 17.00 (Iværksætterprisen: 17.15 - 20.15)

Sted: Smedien, Værkmestergade 7-9, 8000 Aarhus C

Der er et meget begrænset antal pladser til seminaret, og invitationen til Iværksætterprisen er forbeholdt de som er en del af Growing Investors netværket.

Share with friends

Date and Time

Location

Smedien

9 Værkmestergade

8000 Aarhus

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved