Free

Gratis One-Hour Workshop: 'Je Geld of Je Leven'

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Hegius Gymnasium

Hofstraat 14

7411 PD Deventer

Netherlands

View Map

Event description

Description

Gratis ‘One Hour Workshop’ Je Geld of je Leven

Sommige mensen worstelen hun hele leven met geld terwijl anderen heel eenvoudig financiële vrijheid creëren.

In tegenstelling tot wat logisch voelt, is het hebben van een goede omzet geen enkele garantie voor het creeeren van een leven zonder compromissen.

Er is een groot verschil tussen geld verdienen en echte vrijheid en harmonie.

Waarom is dat? Het is verleidelijk om te denken dat het te maken heeft met opleiding, achtergrond, vaardigheden, timing, intelligentie, werk, gewoontes, geluk, je baan, investeringen. Maar in werkelijkheid is het geen van deze!

Er is maar EEN oorzaak die de grondslag is voor je financiële positie, en dat is je onbewuste programmering rondom geld.

Kom naar de lezing en ontdek waarom geld je probleem NIET is en hoe jij alles kunt krijgen wat je wilt!

Let op:

Ons adres Hofstraat 14 is in de binnenstad van Deventer. Er geldt hier betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen Nieuwe Markt. e.o., Stromarkt e.o. en Grote Kerkhof e.o. zijn het duurst. Er zijn goedkopere opties op enige loopafstand.

Aan de andere kant van de IJssel, de Worp, kan ook worden geparkeerd. Er vaart een veerpontje om je naar de overkant te brengen. De overtocht zelf duurt 5 minuten. Vanaf daar is onze locatie nog ongeveer 5 minuten lopen. Hou er wel rekening mee dat er een wachttijd is voor het veerpontje zelf. Zorg dat je hiervoor voldoende tijd voor uittrekt, zodat je op tijd kan zijn voor de training.

Voor overige parkeermogelijkheden, tarieven en mogelijkheden om helemaal buiten de parkeerzone te parkeren (en het laatste stuk te lopen) zie de volgende website: https://www.prettigparkeren.nl/kaart/#!Deventer/

Share with friends

Date and Time

Location

Hegius Gymnasium

Hofstraat 14

7411 PD Deventer

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved