Free

Gratis One-Hour Workshop: 'Je Geld of Je Leven'

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Gymnasium

Hofstraat 14

7411 PD Deventer

Netherlands

View Map

Event description

Description

Gratis ‘One Hour Workshop’ Je Geld of je Leven

Sommige mensen worstelen hun hele leven met geld terwijl anderen heel eenvoudig financiële vrijheid creëren.

Waarom is dat? Het is verleidelijk om te denken dat het te maken heeft met opleiding, achtergrond, vaardigheden, timing, intelligentie, werk, gewoontes, geluk, je baan, investeringen. Maar in werkelijkheid is het geen van deze!

Er is maar EEN oorzaak die de grondslag is voor je financiële positie, en dat is je onbewuste programmering rondom geld.

Kom naar de lezing en ontdek waarom geld je probleem NIET is en hoe jij alles kunt krijgen wat je wilt!

Let op:

Ons adres Hofstraat 14 is in de binnenstad van Deventer. Er geldt hier betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen Nieuwe Markt. e.o., Stromarkt e.o. en Grote Kerkhof e.o. zijn het duurst €2,50/uur c.q. €25,-/dag. Er zijn goedkopere opties op enige loopafstand.


Aan de andere kant van de IJssel, de Worp, kan gratis worden geparkeerd. Er vaart een veerpontje om je naar de overkant te brengen. De overtocht duurt 5 minuten. Er kan een wachttijd zijn voor het veerpontje. Kosten veerpont: €1,00 per persoon enkele reis of €1,50 voor een retour.


Voor overige parkeermogelijkheden, tarieven en mogelijkheden om helemaal buiten de parkeerzone te parkeren (en het laatste stuk te lopen) zie de volgende website: https://www.prettigparkeren.nl/kaart/#!Deventer/

Share with friends

Date and Time

Location

Gymnasium

Hofstraat 14

7411 PD Deventer

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved