Free

Gratis Mindfulness Introductie Sessie Online (Nederlands)

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Antwerp

Antwerp

Belgium

Event description

Description

Heb je graag meer controle over je leven?

Mindfulness helpt je om control te nemen over je gedachten en emoties. Het kan mensen helpen om te leren omgaan met stress, fysieke/chonische ziekte, angsten en depressie terugval.

In deze gratis online mindfulness introductie sessie geven we graag meer informatie over wat mindfulness nu juist is. We overlopen de voordelen en vooroordelen. En lichten toe wat een volledige Mindfulness cursus juist inhoud. En we sluiten af met een korte oefening, om je zo een goed beeld te geven wat het juist is om Mindfulness te oefenen.

Mindfulness Based Stress Reduction

Een online Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) cursus is een wetenschappelijk ondebouwde, mind-body cursus die help om controle te nemen over je gedachten en emoties. Je leert met stress omgaan, zowel op mentaal als op fysiek vlak.

Deze vorm van Mindfulness is geschik voor iederen, ongeacht geloof of levensovertuiging. Door de wetenschappelijk onderbouwde inhoud, is deze cursus zeker geschikt voor de moderne rationele persoon.

Session inhoud

- Introductie tot mindfulness
- Voordelen mindfulness
- Wat houd een volledige 8 weken cursus in
- Korte mindfulness meditation

Voor meer informatie: https://timcools.net/mindfulness-online/


FAQs

Is er een minimum leeftijd om te mogen deelnemen?

De minimum leeftijd is 18 jaar oud.

Wie kan deelnemen?

Iedereen met toegang tot het internet (laptop, gsm, of tablet) kan deelmemen. Het is aangeraden om een afzonderlijke plaats in het huis te vinden, waar je een uurtje met rust gelaten word.

Share with friends

Date and Time

Location

Antwerp

Antwerp

Belgium

Save This Event

Event Saved