Free

Gratis meditation & boksläpp "Modern buddhism" på Stadsbiblioteket Uppsala

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Stadsbiblioteket

Svartbäcksgatan 17

753 75 Uppsala

Sweden

View Map

Event description

Description

Gratis meditation och boksläpp "Modern buddhism"

Nyfiken på modern buddhism? Vill du lära dig att meditera?

På det här speciella evenemanget på Stadsbiblioteket i Uppsala ska det hålls en föreläsning om boken Modern buddhism av Geshe Kelsang Gyatso, som publiceras på svenska 2018 efter över 1 miljon nedladdningar av boken på engelska. Boksläppet består av en rogivande vägledd meditation och en föreläsning med författarens representant, buddhistisk munk Kelsang Jangdom, som är huvudlärare på Tara Kadampa Buddhistcenter i Stockholm och Uppsala.

Om föreläsningen / boken:

Det är lätt i dessa dagar, då vi har fullt upp med våra upptagna liv, att glömma bort vår djupaste önskan: lycka för oss själva och andra. Modern buddhism visar tydligt hur de häpnadsväckande meditationsövningar och speciella insikter som Buddha lärde ut för 2500 år sedan kan integreras i våra upptagna, moderna liv, och låta oss uppfylla den där önskan på anmärkningsvärda vis.

Modern buddhism är perfekt för den som söker lösningar på livets problem inom buddhismen, och även för den som har en annan tro och som vill fördjupa sin förståelse och sitt utövande på den andliga vägen.

Om författaren:

Vördnadsvärde Geshe Kelsang Gyatso Rinpoche är en kvalificerad meditationsmästare och internationellt erkänd lärare i buddhism som har banat vägen för en introduktion av modern buddhism i dagens samhälle.

Han har skrivit 22 mycket hyllade böcker som överför buddhismens traditionsenliga visdom väl anpassad till vår moderna värld. Han har också grundat över 1 200 Kadampa-buddhistiska center och grupper över hela världen.

FRI ENTRÉ (föranmälan krävs)

Alla är varmt välkomna!

Modern buddhism

Share with friends

Date and Time

Location

Stadsbiblioteket

Svartbäcksgatan 17

753 75 Uppsala

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved