Gratis fyraftensmøde om engelskundervisning af ordblinde!

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

LYNfabrikken

49 Vestergade

8000 Aarhus

Denmark

View Map

Event description
Gratis fyraftensmøde om engelskundervisning af ordblinde!

About this Event

I anledning af Ordblindeugen 2019 inviterer vi til fyraftensmøde, hvor du kan blive klogere på, hvordan du bedst underviser dine ordblinde elever i engelsk i grundskolen.

Arrangementet byder på oplæg med ordblindeeksperten Nelly Ø. Jacobsen om det nye materiale til ordblindeundervisningen WORDS. Der vil være spiselige lækkerier, mulighed for netværk og en goodiebag med nyheder fra Special-pædagogisk forlag.

Målgruppe

Fyraftensmødet henvender sig til dig, der arbejder med ordblinde elever i engelsk. Du er fx engelsklærer eller engelskvejleder, specialundervisningslærer eller -koordinator.

Program

16.30-16.45: Velkomst med kaffe og lidt sødt.

16.45-18.00: Nelly Ø. Jacobsen fortæller om WORDS, et nyt materiale, der hjælper læreren med at tilrettelægge en systematisk undervisning for elever med ordblindhed eller med fonologiske vanskeligheder i engelsk fra 3. klasse. Du bliver introduceret til relevante læse- og skrivestrategier og til den multisensoriske teknik ’tapping’, som hjælper eleverne med at fastholde bogstavernes lyde i arbejdshukommelsen.

Nelly Ø. Jacobsen er folkeskolelærer, FVU-læselærer og speciallærer med speciale i elever med bl.a. svære læse- og stavevanskeligheder. Hun underviser børn med ordblindhed i egen virksomhed, Læsekupéen, og har gennem en årrække undervist på Herning HF og VUC. Nelly Ø. Jacobsen er forfatter til WORDS sammen med Dorte Gørtz og Lise Nyrop.

Læs mere om WORDS.

18.00-18.30: En sandwich at styrke sig på og tid til netværk :)

Sidste frist for tilmelding: Onsdag den 2. oktober 2019

Tilmelding påkrævet, da der er et begrænset antal pladser. Skulle du blive forhindret i at deltage, så send venligst afbud til events@alinea.dk snarest muligt.

Deltagelse er gratis, men da der er rift om pladserne, faktureres 200 kr. til dækning af omkostningerne ved udeblivelse.

Date and Time

Location

LYNfabrikken

49 Vestergade

8000 Aarhus

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved