Gratis fyraftensmøde om engelskundervisning af ordblinde!

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

7. sal, Lykkemønten

Vognmagergade 11

1148 København

Denmark

View Map

Event description
Gratis fyraftensmøde om engelskundervisning af ordblinde!

About this Event

I anledning af Ordblindeugen 2019 inviterer vi til fyraftensmøde, hvor du kan blive klogere på, hvordan du bedst underviser dine ordblinde elever i engelsk i grundskolen.

Arrangementet byder på oplæg med ordblindeeksperterne Dorte Gørtz og Lise Nyrop om det helt nye materiale til ordblindeundervisningen WORDS. Der vil være spiselige lækkerier, mulighed for netværk og en goodiebag med nyheder fra Special-pædagogisk forlag.

Målgruppe

Fyraftensmødet henvender sig til dig, der arbejder med ordblinde elever i engelsk. Du er fx engelsklærer eller engelskvejleder, specialundervisningslærer eller -koordinator.

Program

16.30-16.45: Velkomst med kaffe og lidt sødt.

16.45-18.00: Dorte Gørtz og Lise Nyrop fortæller om WORDS, et nyt materiale, der hjælper læreren med at tilrettelægge en systematisk undervisning for elever med ordblindhed eller med fonologiske vanskeligheder i engelsk fra 3. klasse. Du bliver introduceret til relevante læse- og skrivestrategier og til den multisensoriske teknik ’tapping’, som hjælper eleverne med at fastholde bogstavernes lyde i arbejdshukommelsen.

Dorte Gørtz er folkeskolelærer, ordblindelærer og FVU-læselærer. Hun underviser ordblinde i engelsk på VUC Roskilde. Derudover har hun læst engelsk fonetik på Københavns Universitet og studeret engelsk i Californien i en årrække.

Lise Nyrop er cand.mag. i audiologopædi og engelsk, hun underviser ordblinde i engelsk på KVUC og har oversat lærebogsmaterialet HELP Start om bogstav-lydmetoden i engelsk. Lise har derudover boet og arbejdet i England i en årrække.

Dorte Gørtz og Lise Nyrop er sammen med Nelly Ø. Jacobsen forfattere til WORDS.

Læs mere om WORDS.

18.00-18.30: En let anretning at styrke sig på og tid til netværk :)

Sidste frist for tilmelding: Onsdag den 25. september 2019

Tilmelding påkrævet, da der er et begrænset antal pladser. Skulle du blive forhindret i at deltage, så send venligst afbud til events@alinea.dk snarest muligt.

Deltagelse er gratis, men da der er rift om pladserne, faktureres 200 kr. til dækning af omkostningerne ved udeblivelse.

Date and Time

Location

7. sal, Lykkemønten

Vognmagergade 11

1148 København

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved