Free

Göteborg| Breakfast club med inRiver, Episerver & Microsoft

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Göteborg

Scandic Europa

Nils Ericssongatan 21

41103 Göteborg

Sweden

View Map

Event description

Description

Vill du slippa oroa dig för att din e-handelssajt laddar för långsamt, går ner vid kritiska lägen och inte håller din kunddata säker? Eller så kanske du tycker att e-handelsprojekt tar för lång tid och blir alltför komplexa för att bidra till er nuvarande affärsstrategi. Har du rätt innehåll på plats för att kunna presentera och sälja dina produkter och tjänster digitalt? Och varför skall man använda molntjänster för PIM och e-handel?

Detta event vänder sig både till er som kunder, potentiella kunder och partners till episerver, inRiver och Microsoft.

inRiver, Episerver och Microsoft bjuder in till Breakfast Club. Förutom att bjuda på god frukost så presenterar vi följande

  • Episerver berättar hur du kan komma igång med e-handel på ett snabbt och säkert sätt med hjälp av produkten Episerver Commerce for Dynamics och de färdiga integrationer som finns på plats. Episerver berättar även hur du kan skapa en personlig e-handel med hjälp av inbyggd AI och machine learning och på så sätt skapa skräddarsydda kampanjer i alla kanaler.
  • inRiver presenterar Product Marketing Cloud – Vad är fördelarna med att använda PIM som en molntjänst? Vad behöver ni för produktinformation för att kunna marknadsföra och sälja produkter i digitala kanaler? inRiver berätta om ett antal olika kundcase och visar praktiska exempel på hur man kan använda Product Marketing Cloud ihop med olika webtjänster.
  • Microsoft har under de tio senaste åren genomgått en gigantisk omställning av hela sin affärsmodell och sitt erbjudande. Idag är det Cloud och AI som leder utvecklingen inte bara hos Microsoft utan inom i stort sett alla industrier. De som inte kan förändra sig tillräckligt fort kommer att försvinna. Hör om hur olika företag förändrar hela sin affär med hjälp av AI och Cloud och bli inspirerad till förändring!
Share with friends

Date and Time

Location

Göteborg

Scandic Europa

Nils Ericssongatan 21

41103 Göteborg

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved