€405 – €420

Gorinchem, NL - Spinning Babies® Workshop met Jennifer - 21-22 May, 2021

Actions and Detail Panel

€405 – €420

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

De Bank van Noppes

Zusterstraat 19

4201 EK Gorinchem

Netherlands

View Map

Refund policy

Refund policy

Refunds up to 30 days before event

Event description
Twee daagse workshop in het Midden-Zuiden van Nederland in het mooie Gorinchem, inclusief koffie, tea en lunch gemaakt van locale producten.

About this event

Twee daagse workshop in het Midden-Zuiden van Nederland in het mooie Gorinchem, inclusief koffie, thee en lunch gemaakt van locale producten.

Twee daagse workshop in het Midden-Zuiden van Nederland in het mooie Gorinchem, inclusief koffie, thee en lunch gemaakt van locale producten.

Spinning Babies® is een unieke, logische benadering gericht op het fysiologisch verloop van de baring waarbij het aantal mogelijk nodige medische interventies wordt gereduceerd. “De fysiologie voorop!” Spinning Babies® kijkt verder dan de optimale ligging van de baby alleen. We gaan in op alle vraagstukken rondom de voortgang van de bevalling. Ga naar huis met nieuwe inzichten!

Na deze workshop kan je:

  • Meer comfort (minder kwaaltjes) in de zwangerschap en een soepele geboorte bevorderen
  • Werken met de ligamenten en spieren in het bekkengebied voor een meer optimale ligging van de baby
  • Inschatten wanneer en hoe je in actie komt als een baring lang duurt of een keizersnede dreigt
  • Nieuwe oplossingen aanbieden bij lange baringen, liggingsafwijkingen, plateau’ s en pijn anders of meer dan verwacht.
  • Met Spinning Babies® Three Level Solutions een niet vorderende baring oplossen
  • En nog veel, veel meer

Spinning Babies® biedt het eerste complete systeem ter wereld dat de positie van de baby, techniecken die de bevalling bevorderen en de plek waar de baby in het bekken is met elkaar combineert. De drie principes van Spinning Babies zijn: Balans, zwaartekracht en beweging. Leer hoe je effectieve ruimte kunt maken in het bekken waar de baby zich bevindt.

Voor wie: Deze workshop is geschikt voor verloskundigen, gynaecologen, artsen in opleiding, verpleegkundigen, doulas en andere geboortewerkers. Het is raadzaam om enige kennis te hebben van de fysiologie van een zwangere/barende vrouw.

De Bank van Noppes in Zusterstraat 19 is open vanaf 9.00u voor registratie en koffie en thee. Dit is ook de plek waar de lunch, gemaakt van lokale, gezonde producten van de kleine winkeliers uit de binnenstad, plaatsvindt.

Als je met de auto komt, kan je het beste parkeren in Parkeergarage Kazerneplein (Pompstraat 27). Deze is 24 uur per dag geopend. De kosten zijn 1,20 euro per uur van 9.00u tot 17.00u.

Kom je met de trein of bus aan op station Gorinchem, dan is de workshop locatie 7 minuten lopen vanaf het Station het centrum in. Je kunt ook Stadsbuzz 1 of 5 nemen en uitstappen bij bushalte Krijtstraat en dan nog 2 minuten lopen (voor de kerktoren langs) naar de Zusterstraat.

CEUs: NBvD 4 punten KNOV 7 punten categorie A ’’bij- en nascholing’’

Share with friends

Date and time

Location

De Bank van Noppes

Zusterstraat 19

4201 EK Gorinchem

Netherlands

View Map

Refund policy

Refunds up to 30 days before event

Save This Event

Event Saved