Gör läsare till kunder – Förvandla ord till pengar

Åtgärdspanel

Gör läsare till kunder – Förvandla ord till pengar

Kämpar du med att skriva så att dina texter blir lästa? Får inte det du skriver folk att köpa? Då är detta föreläsningen för dig.

Av Marknadsföreningen i Värmland

Tid och plats

Datum och tid

ons 5 apr 2023 17:00 - 19:00 CEST

Plats

Bazar Bar & Restaurang 1 Tullhusgatan 652 27 Lamberget Sweden

Återbetalningspolicy

Ingen återbetalning

Eventdetaljer

  • 2 timmar
  • Mobila eBiljetter

Föreläsning med Mattias Åkerberg, copywriter och författare till Copyboken (2022)

Kämpar du med att skriva så att dina texter blir lästa? Får inte det du skriver folk att köpa? Då är den här föreläsningen med Mattias Åkerberg för dig. Utifrån Copyboken (utkommer hösten 2022) ger han dig verktygen, knepen och formlerna som tar ditt skrivande till nya höjder.

Du får lära dig om:

  • Att skaffa dig kundskap (innan du skriver)
  • Att förstå problemet – och vad du EGENTLIGEN säljer
  • Att följa checklistan för effektiv copywriting
  • Att skriva fokuserat med pomodoro
  • Att formulera rubriker som får läsaren på kroken

Mattias Åkerberg är mannen bakom Please copy me – en samlingsplats för alla som vill skriva bättre kommersiella texter. Han är författare till Sälj det med ord och nya Copyboken, och driver dessutom Copypodden och Copyklubben. Du hittar mer om Mattias på www.pleasecopyme.se

https://youtube.com/shorts/ntxImT0K4RE?feature=share

Mattias Åkerberg är copywriter och UX-writer och har tidigare skrivit Sälj det med ord, som över 10 000 kloka redan har läst. Han skriver för bland andra Storytel, Apohem, Confetti, Eklund Stockholm New York samt Kavat. Mattias är en van föreläsare och utbildare som lärt över 25 000 kreatörer och kommunikatörer att skriva mer säljande – genom föreläsningar, utbildningar, böcker, poddar och onlinekurser.

Mattias nya bok Copyboken (värde 496 kronor) INGÅR i priset för alla som köper en biljett till föreläsningen. Du får boken, signerad om du önskar, på plats. Det kommer också serveras lättare tilltugg. Ses där!

Agenda

5:00 PM - 5:30 PM

Incheckning, bokutlämning & lättare tilltugg


Hämta er bok, få boken signerad och mingla

5:30 PM - 7:00 PM

Föreläsning, inklusive frågestund

Om arrangören

Marknadsföreningen i Värmland har i mer än 20 år varit en etablerad del i det värmländska näringslivet. Och våra kännetecken är: inspirera, nätverka, vägleda, informera, driva och skapa förutsättningar för våra medlemmar och övriga partners, när det handlar om marknadsföring och kommunikation.

Från 150 kr