Free

God brugerindragelse produktudikling - Morningbrief for e.ks. Product Man...

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Læderstræde 15

15 Læderstræde

1201 København

Denmark

View Map

Event description

Description

Alle snakker om hvor vigtigt det er at inddrage brugerne tidligt i udviklingen, men der er nogle ting man bør vide før man går igang. I EyeReply, som er en uafhængig research-virksomhed, ser vi tit eksempler på hvordan det går galt senere hen i processen. For eksempel når produktejeren ikke er klar i spyttet omkring hvem målgruppen er, hvordan brugssituationen ser ud, eller hvilke behov hos brugeren eller virksomheden produktet skal opfylde - før de går igang og indhenter feedback hos brugerne eller gennemfører brugertests.


Fastsættelse af målgruppe og formål

Som Product Manager/Lead/Owner er det typisk din opgave at koordinere og styre indsatsen ved udvikling af et digitalt eller fysisk produkt. Der er mange interessenter, både internt og eksternt - og det kan nogle gange være svært at sortere i de input og ønsker man modtager. Det er derfor meget vigtigt at være skarp på hvem målgrupperne er, og hvilke af målgruppens (og virksomhedens) behov den specifikke løsning/produkt skal dække. Vi introducerer jer til konkrete værktøjer, principper og praktiske øvelser man kan bruge inden for design thinking og idéudvikling, der er vigtige at mestre for Product Managers i denne indledende fase i produktudviklingen.


Brugerinddragelse i den første fase af produktudviklingen

Hvordan kan man egentlig på en god måde få input fra brugerne omkring den produktidé man nu har - før man har de første skitser eller mock-ups? Vi giver nogle helt konkrete tips og guidelines omkring hvor/hvordan du kan få rekrutteret dine brugere, og hvilke overvejelser du skal have gjort inden opstart af din brugersession, for at sikre at du modtager brugbar og værdifuld feedback. Vi gennemgår for eksempel hvad du bør vide om din målgruppe på forhånd, definition af brugssituation, hvilke spørgeteknikker der er de bedste, og hvilke konkrete spørgsmål der er gode at stille.


Hvem er vi?

EyeReply er en uafhængig researchvirksomhed, der gennem mange år har hjulpet Product Managers/Leads/Owners og virksomheder med at brugerteste og behovsafdække digitale og fysiske produkter. Vi ser tydeligt hvad der opstår af problemer længere henne af vejen, når den indledende research inden for en produktudvikling ikke står klar for alle. Vi vil dermed gerne dele ud af vores erfaring via enkle metoder og knowhow - så at du kan komme godt fra start med dit produkt.Agenda og tilmelding

Agendaen på dagen er med udgangspunkt i nedenstående:


09.00-09.15 Velkomst, kaffe og morgenbrød

9.15 - 10.15 Hvordan faststiller du på en effektiv måde målgruppe,

formål og behovsafdækning for dit produkt

10.15-10.30 Pause

10.30-11.00 Brugerinddragelse: hvad skal man overveje og vide inden,

og hvilke spørgsmål er vigtige - og hvordan skal man stille dem?


Morningbriefet er gratis, og alle der er interesserede er velkomne, men tilmelding er nødvendig da der kun er et begrænset antal pladser. Klik på “Register” øverst eller skriv til os på eyereply@eyereply.com.

Torsdag d. 6. september 2018 kl. 9.00-11.00 på vores kontor i Læderstræde 15, 1. sal, 1201 København K.


Share with friends

Date and Time

Location

Læderstræde 15

15 Læderstræde

1201 København

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved