Free

Global Office 365 Developer Bootcamp Netherlands

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Microsoft Netherlands

Evert van de Beekstraat 354

1118 CZ Schiphol

Netherlands

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Op vrijdag 24 november organiseren wij de Global Office 365 Developer Bootcamp in Nederland. Dit is een gratis ééndaags event waarin we dieper zullen ingaan op de development mogelijkheden van Office 365. Een deel van de dag bestaat uit presentaties, maar je gaat vooral ook zelf aan de slag.

Wie anders dan Jeff Teper kan beter een introductie over het event geven :) https://youtu.be/eaDSCdnt8FI

De bootcamp in Nederland zal bestaan uit twee tracks (let op, beide tracks duren de hele dag, dus schrijf je in voor slechts één track!):

  • SharePoint Development: hierin zullen ingaan op het SharePoint Framework, deployment modellen, web part property pane, React en Office UI Fabric React, en andere Javascript frameworks en libraries
  • Microsoft Teams Development: hierin komen Connectors, Tabs en Bots aan bod als uitbreidingsmogelijkheden voor Teams

De precieze agenda en onderwerpen zijn onder voorbehoud en kunnen nog enigszins aangepast worden. Wij zorgen in ieder geval voor de lunch.

Dit is een event gericht op developers! We gaan behoorlijk de diepte in en verwachten dan ook enige programmeerervaring en kennis van SharePoint en/of Teams. Neem je eigen laptop mee en zorg dat je een Office 365 Developer Tenant hebt. Je kunt een gratis trial hier aanvragen: https://docs.microsoft.com/en-us/sharepoint/dev/spfx/set-up-your-developer-tenant

Verder verwachten we het volgende:

Het aantal plaatsen is beperkt! We hebben plek voor 40 deelnemers in totaal. Dus schrijf je snel in! Wij kijken er naar uit in ieder geval :)

Albert-Jan Schot
Maarten Eekels
Maarten van Stam
Marianne van Wanrooij
Paul Keijzers
Waldek Mastykarz

Share with friends

Date and Time

Location

Microsoft Netherlands

Evert van de Beekstraat 354

1118 CZ Schiphol

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved