Sold Out

Global Azure Bootcamp Albania

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Protik ICT Resource Center

Rruga Papa Gjon Pali II

Tirana

Albania

View Map

Event description

Description

Global Azure Bootcamp është një event e cili zhvillohet në mbarë botën për grupet e interesuara rreth Azure dhe Cloud Computing. Ky event ka për qëllim të prezantojë produktet e Azure dhe mundësitë që kjo platformë ofron.
Gjatë eventit folësit do të prezantojnë karakteristikat e produkteve të Azure. Ky event është një rast i shkelqyer për networking me profesionistë të komunitet ICT të interesuar për të mësuar më tepër rreth Azure

Pjesëmarrja është pa pagesë.


*AGENDA* #GlobalAzure

• 09:30 – Networking

• 10:00 - Cloud Market Overview (Lisandër Jella)

• 10:20 - Azure Computing (Ergert Muka)

• 10:50 - E-commerce on Azure (Magento) (Ndriçim Strazimiri)

• 11:20 - NodeJS on IIS (Avenir Cokaj)

• 11:50 – Azure vOffice- next generation work environment (Denis Cenaj- NetSapiens INT )

• 12:20 - Break & Networking

• 12:50 - Azure Storage – (Aris Mamo)

• 13:10 - Become a Master of Disaster with Azure backup services (Arban Kucaj)

• 13:30 - SQL Server Strech Database (Nevis Ura)

• 13:50 - Azure Rights Management Protecting Data (Sokol Dollani- BTS Ltd )

• 14:10 - Azure Security (Rexhion Qafa)

• 14:30 - Python at scale with Azure Functions (Ardit Isaku)

• 15:00 - Closing

Share with friends

Date and Time

Location

Protik ICT Resource Center

Rruga Papa Gjon Pali II

Tirana

Albania

View Map

Save This Event

Event Saved