€32.65 – €48.38

GLITTER New Years Eve Party 2020

Actions and Detail Panel

From €32.65

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Café De Lollipop

25 Paleisring

5038 WD Tilburg

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
GLITTER... a black and gold New Years Eve party

About this Event

Oudejaarsavond vier je uiteraard bij de Lollipop tijdens "GLITTER".

Niemand weet hoe het einde van het jaar eruit gaat zien. Is de horeca open of niet? en zo ja, hoeveel gasten mogen er dan binnen zijn? Maar omdat we positief blijven en ook vooruit moeten denken, is de ticketsale voor Oud en Nieuw al van start gegaan.

Ook dit jaar werken we weer met de mogelijkheid tot het onbeperkt drinken systeem, zodat jij nóg feestelijker het nieuwe jaar in kunt gaan.

We zijn al geopend vanaf 22:00 uur met gratis oliebollen en bubbels om te proosten op het nieuwe jaar. Samen met DJ Daniël gaan we dansend het nieuwe jaar in tot vroeg in de ochtend.

Wil je geen gedoe met betalen? Bestel dan snel je ticket zodat je de hele nacht onbeperkt bier, fris, wijn en mixen kunt drinken. Er zijn een select aantal Early Bird tickets beschikbaar met nóg meer korting voor de snelle beslissers.

Uiteraard kun je ook gewoon zonder ticket binnenlopen, maar dan mis je wel die hoge kortingen. En tickets hebben voorrang tijdens de entree. Vol = vol!

Momenteel is de kaartverkoop gelimiteerd tot de verwachte coronamaatregelen. Indien er versoepelingen worden aangekondigd komen er meer tickets in de verkoop. Mocht blijken dat het feest niet door kan gaan vanwege de coronamaatregelen worden alle reeds gekochte tickets terug betaald.

Meer info vind je op De Lollipop website

Share with friends

Date and Time

Location

Café De Lollipop

25 Paleisring

5038 WD Tilburg

Netherlands

View Map

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved