Free

Gjestebud 2018

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Union scene

60 Grønland

3045 Drammen

Norway

View Map

Event description

Description

Vi har gleden av å invitere dere til årets Gjestebud, som er en årlig dialogmiddag på Union Scene i Drammen! Gjestebud 2018 går av stabelen søndag 28.oktober 2017 kl. 17.00 - 20.00. Kjernen i Gjestebud er møtet mellom mennesker over et måltid og en god samtale, derfor ønsker vi at akkurat DU skal ta turen i år!

Gjestebud 2018 stiller spørsmålet "Er det en sammenheng mellom den teknologiske utviklingen og menneskerettighetene?" Hva har det i så fall med oss å gjøre?

Årets æresgjester som skal inspirere til samtalen er Abid Raja, stortingsrepresentant og dialogaktivist og direktør Steinar Evensen fra Conexus, et IT-firma med internasjonal virksomhet innen lærings-systemer.

Kulturinnslaget blir ved Audun Reknes og Andrea Louise Horstad, begge unge og meget dyktige musikere. Han er utdannet inne rytmisk musikk og skriver musikken selv. Andrea Louise Horstad synger.

I 2018 er det 70 år siden de universelle menneskerettighetene ble vedtatt i FN. Verden har forandret seg svært mye siden den gang. Teknologien gjør det mulig å kommunisere med samarbeidspartnere over hele kloden. Dermed har vi alle muligheter til å forme en god framtid sammen, lokalt og globalt. Samtidig opplever vi alle spenninger og motsetninger lokalt - og ser globale trusler som atomvåpen og klimakrise.

Gjestebudet er et av årets høydepunkter for alle som ønsker å delta i dialogen om hvordan Drammen skal bli den beste byen for oss som lever her. Union Scene er stedet og vi garanterer gjestene våre et godt måltid, dyktige og utfordrende innledere og en god samtale med interessante mennesker rundt bordene.

Share with friends

Date and Time

Location

Union scene

60 Grønland

3045 Drammen

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved