Girlz in Tech -päivä 27.4.

Actions Panel

Girlz in Tech -päivä 27.4.

When and where

Date and time

Location

Tapahtumahotelli Huone Länsisatamankatu 18 00180 Helsinki Finland

Map and directions

How to get there

Description

Miten kryptologian avulla luodaan salattua tietoa? Miten perustaa YouTube-kanava, joka kahmii tilaajia? Mitä on lisätty todellisuus ja miten se näkyy pian sinun elämässäsi?

Tervetuloa Microsoftin ja Demin järjestämään Girlz in Tech -iltapäivään 27.4.2017 kello 14−19. Päivän aikana opit, miten teknologialla voi muuttaa maailmaa ja miten botit tekevät elämästä entistä hauskempaa. Saatat myös keksiä itsellesi kiehtovan ammatin, jota et tiennyt edes olevan olemassa! Inspiroivien workshopien ja puheenvuorojen lomassa herkutellaan kuppikakuilla ja raikkailla smoothieilla. Lähtiessäsi saat mukaan ihanan goodie bagin.

Tapahtuma on suunnattu kaikille 16−22-vuotiaille, jotka haluavat kurkistaa tulevaisuuteen muita ennen. Et tarvitse erityistä osaamista tai taustatietoa teknologia-alalta. Tapahtuma on osallistujille ilmainen.

Girlz in Tech -iltapäivään mahtuu mukaan 100 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Toimi siis nopeasti! Ilmoittautumisen yhteydessä pääset valitsemaan yhden teeman, johon haluat Girlz in Tech -iltapäivän aikana syventyä. Päivän aikana ehtii osallistumaan vain yhteen teemaan.

Teemoja ovat:

Technista of Future: Mitä on lisätty todellisuus ja miltä se näyttää? Haluatko oppia tekemään jotain, mitä vain harva osaa? Kokeile itse!

Science of Amazing: Onko botti robotti vai mitä? Entä mikä on science of amazing -resepti ICT-aloilla? Koe itse!

#ShowWhatsNext: Ensimmäiset askeleet oman blogipohjan tai YouTube-kanavan luomiseen. Lähdekoodi? Helppo juttu!

Toimi nopeasti, paikkoja on vain 100 ensimmäiselle ilmoittautujalle.

Mitä sinä aiot keksiä?

#MakeWhatsNext #Girlzintech #demilehti