Sales Ended

Ξαναρχίζω από το Μηδέν με τον Giorgio Manganiello ™ - Ηράκλειο

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

pom

3is Septemvriou 24

714 14 Heraklion

Greece

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 30 days before event

Event description

Description

Ξαναρχίζω από το Μηδέν με τον Giorgio Manganiello ™

Δημιούργησε την δική σου επιχείρηση ξαναρχίζοντας από το μηδέν. Αναρωτηθήκατε ποτέ αν ξαναρχίζατε από το μηδέν που θα μπορουσατε να φτασετε? Πώς να κάνετε τη διαφορά που κάνει τη διαφορά?

Εδώ θα ανακαλύψετε ένα καινούριο, καινοτόμο τρόπο για να δημιουργήσετε την δική σας επιχείρηση ξαναρχίζοντας από το μηδέν με μηδενικό κόστος!!

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες γνώσεις για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους ξαναρχίζοντας από το μηδέν. Συγκεκριμένα, θα αναπτυχθούν μέθοδοι, στρατηγικές υψηλού επιπέδου ανάπτυξης ξαναρχίζοντας από την αρχή και μειώνοντας δραστικά την ανταγωνιστικότητα.

Το σεμινάριο Ξαναρχίζω από το Μηδέν απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να αλλάξουν πορεία στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή σε οποιαδήποτε βαθμίδα κατάρτισης και εξειδίκευσης και που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ή να διερύνουν τις γνώσεις τους. Η συμμετοχή σας στο σεμινάριο παρέχει πολλαπλά οφέλη καθώς διευκολύνει την αλλαγή προς το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα και ευνοεί τη συμμετοχική διαδικασία για την επίτευξη των στόχων.

Επιγραμματικά θα καλυφθούν οι παρακάτω ενότητες:

9 ΚΡΙΣΙΜΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

I. ΟΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ – Διερεύνηση των αγορών και αναφορά στα προϊόντα και υπηρεσίες που μπορείτε να εκμεταλευτείτε.

II. ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΣΟΥ – Επιλογή των προϊόντων – υπηρεσιών που μπορείτε να προσφέρετε με βάση τις ικανότητες και δεξιότητες σας.

III. ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ - Θα δημιουργήσεις το δικό σου αυτοματοποιημένο σχέδιο πρόωθησης – marketing. Θα οδηγηθείς βήμα βήμα στην μεθοδολογία για την προώθηση των προϊόντων – υπηρεσιών σου. Κάτι που τώρα μπορεί να σου φαίνεται απίστευτο.

IV. ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΟΥ – Εύρεση του αγοραστικού κοινού - πελατών με βάση τις ανάγκες που ικανοποιούνται μέσω των προϊοντων - υπηρεσιών.

V. Η ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟΥ – Θα μάθεις την πιο απλή, γρήγορη, άμεση, αποδοτική, ασφαλή και με στυλ μέθοδο για την επίτευξη του στόχου σου.

VI. ΟΙ 3 ΤΡΟΠΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ – Εκμάθηση των καλύτερων και πιο μοντέρνων στρατηγικών προώθησης -marketing.

VII. ΟΙ 3 ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BUSINESS – Θα μάθεις του τρεις θεμελιώδεις συντελεστές στους οποίους στηρίζονται όλες οι επιχειρήσεις.

VIII. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΙΣ ΛΙΣΤΑΣ – Θα κατανοήσεις τη σημασία της δημιουργίας λίστας δυνητικών πελατών.

IX. Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ – Θα δημιουργήσεις την πρώτη επαγγελματική σου προσφορά.


Με το πρόγραμμα – σεμινάριο, θα λάβετε πιστοποίηση ως Smart Business Advisor από την Italian Business Academy. Επίσης. θα έχετε τη δυνατότητα ακολουθόντας ένα αναλυτικό πρόγραμμα να εξελιγχθείτε σε marketing manager επαγγελματίας διευρύνοντας τις προοπτικές σας προς κάθε επαγγελματική επιτυχία.


Λίγα λόγια για τον Εκπαιδευτή:


Giorgio MangagnielloGiorgio Manganiello ™ είναι ένας Business Man, Σεφ, Συγγραφέας. Από το 1991 έως και σήμερα έχει αποκτήσει τεράστια επιτυχία. Giorgio Manganiello ™ είναι μια Ατομική Εταιρεία Management, που ξεκίνησε τις εργασίες της την 15η Ιανουάριου 1992 και έχει σκοπό την “Ανάπτυξη Επιχειρήσεων ” καθώς επίσης, την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών “Management” πάνω στον τομέα της εκπαίδευσης μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων σε πολύ υψηλό επίπεδο με εξειδίκευση σε Business Marketing Επιχειρήσεων με πιστοποίηση από R.A.R. Rergistro Agenti Rappresentanti il Commercio και Ανάπτυξη Επιχειρήσεων Εστίασης με πιστοποίηση απο R.E.C. Registro Esercenti il Commercio.

Σήμερα, ο Giorgio Manganiello είναι ένα σημείο αναφοράς, τόσο στην Ελλαδα, στην Ιταλία όσο και σ΄ όλο το κόσμο στον τομέα του Μάρκετινγκ εστίασης και όχι μόνον. Η τεχνογνωσία του έχει αναγνωριστεί ευρέως και ξεχωρίζει για τις στοχευμένες πρωτοβουλίες του. Αναζητά τη συνεχή ανανέωση και την ποιότητα προσφέροντας έτσι το βέλτιστο αποτέλεσμα μέσα από την διδασκαλία του και την συνεργασία του με το Κ.Ε.Κ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Agugiaro & Figna, Scuola Italiana Pizzaioli, Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου, ΙΕΚ ΑΚΜΙ, Taste Academy καθώς και με τις τηλεοπτικές παρουσιάσεις του στο Κρητη TV.

Συγγραφέας του βιβλιου Ιταλική Κουζίνα και ιδρυτής της Business Marketing Academy, Italian Pizza Academy και Ιταλική Σχολή Πίτσας. Είναι παντρεμένος και ζει στο Ηράκλειο Κρήτης.

Date and Time

Location

pom

3is Septemvriou 24

714 14 Heraklion

Greece

View Map

Refund Policy

Refunds up to 30 days before event

Save This Event

Event Saved