Free

Get investor ready

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

DNB Solheimsviken

Solheimsgaten 7c

5008 Bergen

Norway

View Map

Event description
Get investor ready

About this event

FUNDING @ FIRST TUESDAY BERGEN

Get investor ready!

Hvor mye er ditt selskap verdt? Når skal du starte forberedelser for å hente kapital? Hva må du gjøre og hvordan skal du få det til? I samarbeid med Escalon Services inviterer vi til vårt første fysiske event etter Covid, og denne kvelden får du praktisk kunnskap og innsikt i hvordan et selskap bør forberede seg for å bli "investor ready".

Denne kvelden må du ikke gå glipp av, for denne kvelden får du et krasjkurs med praktisk gjennomgang av hvordan et selskap må forberede seg på kapitalreisen allerede fra dag en. Sarah Lerche som har jobbet med en rekke selskaper og VC'er i Silicon Valley tar oss med på en reise hvor både dette, verdivurdering og annet er på pensum.

Erlend Waaler fra Startup Lab kommer også. De har siden oppstart blitt Norges mest suksessfulle accelerator og han skal fortelle oss om deres startup modell. Hva ser de etter i de selskapene som de tar opp i sitt program, og hvordan hjelper de dem med å bli klare for de neste rundene.

Hva er vel First Tuesday uten historier og presentasjoner fra aktuelle selskaper i Bergens regionen. Denne kvelden avslutter vi med en hyggelig prat med Guy Montuelle, Co-founder og CEO i Bygr, en av Bergens raskest voksende startup. De har på kort tid bygd et produkt, fått store kunder og nå nettopp hentet 30 millioner i investor kapital. Han kommer for å fortelle om sin fantastiske reise og hvordan de har blitt "investor ready".

DATO: 19. oktober 2021

TID: 19:00 - 21:00

STED: DNB Solheimsviken

ADRESSE: Solheimsgaten 7c

 

Få med deg...

Sette en verdi på et selskap

Sarah Lerche - Co-founder @ Escalon Services

Startuplab modellen

Erlend Waaler - Daglig leder @ Startup Lab Bergen

Tittel kommer

Erlend Skagseth - Managing Partner @ Sarsia

Fireside chat

Guy Montuelle - co-gründer og daglig leder @ Bygr.

 

Sette en verdi på et selskap

Denne kvelden er viet til forberedelsene du må gjøre før kapitalinnhenting. Sarah Lerche, fra Escalon Services, vil spesielt fokusere på ulike måter å sette en verdi på selskapet i forkant av møtet med potensielle investorer. I samtalen med co-founder og CEO, Guy Montuelle, i Bergens-baserte Bygr får vi et innblikk i deres reise frem til siste emisjon på 30 millioner i september der blant andre Kistefoss var med.

Sarah Lerche, Co-founder av Escalon Services, er ukjent for de fleste av oss men er ikke en hvem som helst. I flere tiår har hun bodd i Silicon Valley og hjulpet selskaper som Vivino og Huddly å skalere internasjonalt. I 2017 startet de sin Europeiske satsing med hovedkontor i Norge.


		Get investor ready image

Startuplab modellen

Startuplab er en inkubator og tidligfase investor med base i Oslo og Bergen. Startuplab har siden 2012 hjulpet over 400 oppstartsselskaper hvorav 74% fortsatt vokser. Så hva er det egentlig vi ser etter og hvordan jobber vi med selskapene?

Erlend Waaler har siden 2019 ledet etableringen av Startuplab i Bergen. Han er utdannet siviløkonom fra NHH og har jobbet aktivt med bedriftsmarkedet på Vestlandet gjennom ulike roller i DNB før han begynte i Startuplab. Erlend er opptatt av å bygge et solid fundament for oppstartsselskaper å vokse ut fra.


		Get investor ready image

Fireside chat

Bygr og Guy har nettopp hentet 30 millioner kroner i inevstor kapital. Vi tar en prat med ham om reisen for å komme dit.

Guy Montuelle - co-founder og daglig leder i Bygr. Født og oppvokst i Tel-Aviv, flyttet til Norge om 21-åring. Bakgrunn som utvikler i DNB og forretningsutvikling i Vipps. Kjøpe bolig og opplevde prosessen som tungvint og bestemte å starte et selskap som skal løse samhandlingsproblemer i byggebransjen.


		Get investor ready image

Tittel kommer

Erlend Skagseth - Managing Partner @ Sarsia


		Get investor ready image
Share with friends

Date and time

Location

DNB Solheimsviken

Solheimsgaten 7c

5008 Bergen

Norway

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organizer First Tuesday Bergen

Organizer of Get investor ready

First Tuesday Bergen

First Tuesday Bergen er et uformelt nettverk som kobler innovasjon, ressurser, produkter, tjenester, kunder, leverandører, foretak, mennesker, kompetanse og idéer.

Er du en entreprenørtype eller en investor som alltid jager nye idéer og higer etter å gjøre suksess sammen med andre? Eller er du på jakt etter ny jobb, eller kanskje du trenger folk? Kunne du tenke deg å treffe både slips og nerder på et uformelt sted i en uformell setting med en forfriskning i hånden? Det kunne vi. Derfor har vi gleden av å invitere alle våre medlemmer til nettopp et slikt sted.


NB! Det koster ingenting å bli medlem og alle våre arrangement er gratis!

For mer informasjon om tidligere tema og foredragsholdere se her

Save This Event

Event Saved