Free

Generational Healing™- Demonstrație Live de Vindecare Generațională

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Centrul 8Infinities

Strada Pietei nr. 20, parter, ap. 1

Bucuresti

Romania

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Event description

Description

În fiecare familie există durere și tristețe, vinovăție și rușine, există tipare și sisteme de credințe care, de mult timp nu îți mai sunt de folos. Eliberându-te de aceste modele moștenite de la străbuni, transmise generație după generație, îți poți oferi libertatea de a te exprima și de a experimenta cine sau ce ești tu cu adevărat acum.

Rănile emoționale ale generațiilor anterioare sunt adânc amprentate în linia ta de sânge. Aceste traume transgeneraționale nevindecate continuă să influențeze modul în care te raportezi la realitate, ceea ce simți, tiparele proprii de gândire. Prin conectarea cu străbunii tăi ai posibilitatea de a înțelege și de a simți că adevărata sursă a durerii tale fizice, mentale sau emoționale este o rană nevindecată a strămoșilor, încă prezentă genetic în tine.

Durerea emoțională a străbunilor este stocată la nivel de ADN.

Oamenii de știință înțeleg acum, felul în care suntem influențați genetic de străbunii noștri, la nivel fizic, emoțional și mental, în comportamentul și modul nostru de viață. Traumele experimentate de generațiile anterioare pot influența structura genelor noastre, făcându-le mai susceptibile la a declanșa răspunsuri improprii la stres sau în fața situațiilor dificile. Funcționarea glandelor hormonale poate fi afectată la orice vârstă de traumele sau abuzurile blocate în trecut. Moștenim aceste gene de la străbunii noștri. Nu este necesar să continuăm și să perpetuăm aceste probleme emoționale sau fizice. Aceste experiențe pot fi vindecate!

Andreea Ștefănescu te invită la o seară de INTRODUCERE și DEMONSTRAȚIE LIVE de VINDECARE GENERAȚIONALĂ (GENERATIONAL HEALING™) - o oportunitate de experiență directă și de conexiune cu străbunii, de împărtășire și eliberare!

Un eveniment cu intrare liberă, pentru a ne onora Străbunii!

Dacă ai întrebări, trimite email la andreea@generationalhealing.com, daretodream.andreea@gmail.com sau contactează-ne la adresa www.daretodreamancestors.ca


Share with friends

Date and Time

Location

Centrul 8Infinities

Strada Pietei nr. 20, parter, ap. 1

Bucuresti

Romania

View Map

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Save This Event

Event Saved