Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

Geekmeet Tg. Mures

Geekmeet

Saturday, July 11, 2009 at 10:00 AM (EEST)

Geekmeet Tg. Mures

Ticket Information

Type End Quantity
Geek Ended Free  

Share Geekmeet Tg. Mures

Event Details

Dupa lupte seculare care au durat mai multe luni am deosebita placere de a va invita la Geekmeet #2(The return of the Geek). Ne vom intalni pe date de 11 iulie, la ora 10 in Backstage(P-ta Trandafirilor 53, Tg. Mures). Ii vom putea auzi pe: Cornel Creanga(Adobe) - Introducere in RIA Neogen(surpriza) Marius Adrian Popa - Firebird & CakePHP Radu Potop - ArchLinux * revin cu informatii despre vorbitori si prezentari. Daca esti sigur ca vii inregistreaza-te folosind formularul de mai sus, participarea este gratuita. *Update* S-a schimbat speakerul de la Adobe si sa retras o prezentare asa ca acuma sunt in cautare de prezentator :) Se ofera cineva? *Update 2* Okey grila de prezentari s-a finalizat :) Ne vedem sambata.
Have questions about Geekmeet Tg. Mures? Contact Geekmeet

When & Where


Backstage
P-ta Trandafirilor 53
Tirgu Mures
Romania

Saturday, July 11, 2009 at 10:00 AM (EEST)


  Add to my calendar

Organizer

Geekmeet

Geek Meet este o întâlnire a pasionatilor de web development & co. si a avut loc pentru prima oară la Stockholm, în aprilie 2006, la initiativa lui Robert Nyman. Ne-a plăcut ideea, i-am cerut lui Robert permisiunea de-a folosi numele si am organizat prima întâlnire în Oradea, pe 10 iunie 2006. Restul a urmat de la sine…

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.