Free

Gebeds- & Aanbiddings avonden

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

De Hooiberg

's Gravensloot 14

3471BM Kamerik

Netherlands

View Map

Event description
Bid in eenheid met ons mee voor Woerden, Nederland en Israel.

About this Event

Samen met 'Plant Hope Israël' hebben we een paar maanden geleden hebben we Gods verlangen gevoeld om te bidden in de kracht van de Heilige Geest voor onze steden, onze volkeren, onze regeringen, elkaar, de bescherming van het Joodse volk en vervolgde christenen, de zieken, en voor wat de Heer op ons hart legt. Daarom willen wij in eenheid voor Gods troon komen, de intimiteit met onze Vader zoeken en bidden voor Zijn aangezicht. Samen gaan we vanuit aanbidding bidden en de Heilige Geest volgen, profetisch bidden, proclameren en God vragen om Woerden, Nederland en Israël te zegenen met een rivier van levend water.

In Genesis 12:3 zegt God: “Ik zal zegenen wie jou zegenen, wie jou bespot, zal ik vervloeken.” Wie Israël zegent, zet een geestelijk principe in werking waardoor hijzelf gezegend wordt. Dat bidden we ook voor Nederland! We roepen christenen op om vanuit allerlei denominaties in eenheid te komen en te bidden voor Israël en Nederland, want de nood is hoog. Gebed is een groot zegen en een intieme ontmoeting met onze Vader en krachtiger dan u kunt zich kunt voorstellen. Met gebed en aanbidding verzetten we bergen in de geestelijke wereld en proclameren we de overwinning van Jezus! Vanuit het Hart van Nederland vragen we de Heer om zijn rivier te laten stromen door heel ons land en naar Sion.

Let op! Op de bijeenkomsten streven we ernaar om ons te houden aan de corona maatregelen. We houden 1.5 meter afstand van elkaar. Hierdoor kunnen we met slechts 20 mensen bij elkaar komen.

‍Deze activiteit wordt gratis aangeboden, maar uw steun in de kosten kan daarbij helpen. U partnert hiermee in onze bediening. Je helpt ons al met het geven van € 5,00 per deelname.

Zie ook onze website.

Share with friends

Date and Time

Location

De Hooiberg

's Gravensloot 14

3471BM Kamerik

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved