€17.50

Gastcollege 'Geen excuses, dans je leven!'

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Danscentrum Dekker

150 Wooldriksweg

7512 AW Enschede

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Geen excuses, dans je leven!

Over je uitdagingen omzetten in kansen, het herkennen van de volgende stap, je balans vinden en vooral vertrouwen hebben in jezelf ... een gastcollege in de dansschool

In dit interactieve gastcollege leert digitale nomade, schrijfster en spreker Esther Jacobs – the no excuses lady – je dat dansen je veel basisprincipes meegeeft voor een succesvol leven en succesvolle relaties, zowel privé als zakelijk. Dansleraar Henk-Jan Dekker laat aan de hand van eigen voorbeelden zien hoe belangrijk daarbij houding kan zijn en wat je met de juiste houding kunt bereiken.

Esther, die drie jaar geleden in een opwelling besloot de Argentijnse tango te leren dansen in Buenos Aires, gebruikt dans sinds die tijd als metafoor in haar lezingen en workshops. Over geen excuses en vertrouwen hebben in jezelf, leiden en volgen, communicatie, in het moment zijn en connectie. “Dansen is als een spiegel, waarin we ervaren hoe het kan zijn om helemaal ‘in flow’ te zijn, maar ook met de neus op de feiten worden gedrukt als we teveel ‘in ons hoofd’ zitten …"

Ga samen met Esther en Henk-Jan aan de slag en bekijk je privé- en zakelijke leven, je relaties en je favoriete dans eens met andere ogen. Ervaar hoe het is om te ‘spelen’ met de elementen waar je je normaal gesproken misschien niet bewust van bent, leer het herkennen van de volgende stap en vind je balans.

Deze workshop is geschikt voor iedereen. Danservaring is dan ook niet nodig, maar het geeft wel een extra dimensie als je interesse hebt in dans en bewegen en openstaat voor de ervaring.

Laat je inspireren en leer alles over jezelf!Programma

13.30 uur : inloop met koffie/thee

14.00 uur : welkomstwoord

14.15 uur : aanvang interactief gastcollege met Esther Jacobs: persoonlijke ervaringen, inspiratie, metaforen en tips

15.00 uur : over ‘houding’ met Henk-Jan Dekker

15.30 uur : korte pauze

15.40 uur : vervolg interactief gastcollege met Esther Jacobs: praktijkcase - over leiden en volgen, communicatie en vertrouwen

16.50 uur : vragen & antwoorden

17.00 uur : einde gastcollege met aansluitend een hapje en een drankjeWil je meer informatie, neem dan contact op met Anne Marie Westra van EPLÚ Management Support, via e-mail: annemariewestra@e-plu.nl, of telefoon: +31648828577

Wees verzekerd van een plaats en koop nu je ticket* voor dit verrassende gastcollege bij Danscentrum Dekker op zaterdag 22 september 2018!

Early bird-actie: bestel vóór 22 augustus 2018 je ticket en ontvang gratis een gesigneerd exemplaar van het boek van Esther 'Wat is jouw excuus' waarin ze laat zien dat er nooit een excuus is wanneer je iets écht graag wilt.

Wat is jouw excuus van schrijfster Esther Jacobs

*Je krijgt geen restitutie van je ticket. Ben je toch verhinderd? Dan is er vast iemand anders die graag namens jou deel wil nemen!

Share with friends

Date and Time

Location

Danscentrum Dekker

150 Wooldriksweg

7512 AW Enschede

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved