€17.50

Gastcollege 'Bepaal je positie, start vandaag!'

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Danscentrum Dekker

Wooldriksweg 150

7512 AW Enschede

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Friends Who Are Going
Event description

Description

Bepaal je positie, start vandaag!

Over jezelf profileren, een held zijn, durven te bewegen… een gastcollege in de dansschool

In dit interactieve gastcollege laat held coach, spreker en trainer Chantal Kroese je bewust worden van de verschillende rollen die je in je leven hebt. Dit kan in je werk zijn, als werknemer, collega, leraar of baas, en in je persoonlijke situatie, als partner, kind, ouder, grootouder. Ga met Chantal aan de slag en leer wat er voor jou als held nodig is om in beweging te komen en je in de verschillende posities die je aanneemt, voort te bewegen. Voor Chantal is iedereen een held op zijn/haar eigen wijze. Chantal, die een jarenlange dansachtergrond heeft, neemt je graag mee op haar eigen inspirerende reis in deze voor haar zo inspirerende omgeving: de dansschool. Laat je verrassen, leer alle tips & tricks die zij je hiermee kan bieden en vind je juiste balans om te kunnen blijven doen wat je wilt!

Dit gastcollege wordt verzorgd door held coach, spreker en trainer Chantal Kroese in samenwerking met Henk-Jan Dekker van Danscentrum Dekker - een eigentijds danscentrum voor iedereen die houdt van beweging op goede en hedendaagse muziek - en Anne Marie Westra-Nijhuis van EPLÚ Management Support: een inspirerend avondprogramma in de Enschedese dansschool, voor vrouwen én mannen.


Programma
19.00 uur
: Inloop met koffie/thee
19.30 uur: Welkomstwoord
19.45 uur: Start interactief gastcollege
21.00 uur: Einde gastcollege met aansluitend een hapje en een drankje


Wil je meer informatie, neem dan contact op met Anne Marie Westra, via e-mail: annemariewestra@e-plu.nl, of telefoon: +31648828577

Wees verzekerd van een plaats en koop nu je ticket* voor dit verrassende gastcollege bij Danscentrum Dekker op woensdag 29 november 2017!


*Je krijgt geen restitutie van je ticket. Ben je toch verhinderd? Dan is er vast iemand anders die graag namens jou deel wil nemen!Share with friends

Date and Time

Location

Danscentrum Dekker

Wooldriksweg 150

7512 AW Enschede

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved