Free

Gå från utvecklare till team lead? Så tacklar du utmaningarna!

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Brahegatan 10

10 Brahegatan

114 37 Östermalm

Sweden

View Map

Event description
Är du utvecklare eller IT-konsult och känner att nästa steg är en roll som team lead? Vi ger dig verktygen du behöver för att lyckas!

About this Event

Är du utvecklare eller IT-konsult med ett par års erfarenhet och känner att nästa steg är en roll som team lead? Vi vet att frågorna är många och att det kan vara svårt att hitta en lösning som passar alla. Vi har därför bjudit in Martin Söderberg, .NET utvecklare med 10 års erfarenhet, för att berätta mer om vanliga fallgropar och framgångsrecept som han stött på under sin karriär när det kommer till att bygga upp effektiva team. Under evenetet kommer du få lära dig mer om vad du som team lead behöver ha för kunskaper för att axla rollen. Det innebär allt ifrån gruppdynamik till kommunikation och hur du bäst förbereder dig inför en ny roll som team lead.

För att ge dig mer kött på benen kommer vi att varva Martins praktiska erfarenheter med Åsa Söderbaum, Employee Experience Manager med flera års erfarenhet som ledare, som kommer ta oss igenom olika teorier och forskning bakom att bygga effektiva team & kommunikation.

Agenda:

07:45 Frukost serveras

08:00 Teorin bakom att bygga ett effektivt team och vad som är viktiga egenskaper för en team lead– Åsa berättar!

08:30 Hur går det till i praktiken? Martin berättar!

08:50 Vi rundar av

Om Digitalent:

Digitalent är grundat ur behovet av seniort ledarskap inom digital utveckling. Juniora utvecklare är ofta duktiga på kod och hungriga på att ge sig ut på arbetsmarknaden, men det är en stor omställning att omsätta sina kunskaper till värdeskapande i arbetslivet. Det kräver både vägledning och coachning från arbetsgivaren för att de juniora ska bli produktiva. Digitalents konsulter tar ofta uppdrag som team leads i utvecklarteam där man ansvarar för just detta, coachning och mentorskap för de juniora kollegorna, kombinerat med riktigt tung teknisk kompetens.

Share with friends

Date and Time

Location

Brahegatan 10

10 Brahegatan

114 37 Östermalm

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved