Free

Fyraftensmøde: Rejsefortælling om de nye europæere

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Sundby KFUM og KFUK

7 Oliebladsgade

2300 København

Denmark

View Map

Event description

Description

Europabevægelsen København/Frederiksberg inviterer i samarbejde med Europæisk Ungdom København og KFUM-huset på Amager til oplæg med Peter og Elena som er to unge ekstraordinære mennesker der er rejst ud for at møde de nye europæere. Sammen udgør de "Voreseuropa".

Voreseuropa har rejst rundt og talt med europæerne om deres, holdninger og historier og på den måde få en forståelse af, hvad det er for et Europa, som skal til valg i foråret 2019. De har besøgt det russiske mindretal i Estland, Macrons Frankrig under forandring, det autoritære Ungarn samt Grækenland, Italien og Spanien, der stadig kæmper med migration og arbejdsløshed.

For Voreseuropa er det vigtigt at vende blikket ud mod resten af Europa og forstår, hvad det er for en virkelighed og et fællesskab, som EU er rammen for. Den fantastiske mangfoldighed, de mange fælles udfordringer, vores fælles værdisæt og kampe i Europa er så vigtige at få præsenteret på en inspirerende og levende måde, når danskerne skal stemme på de kommende parlamentarikere.

Der vil være kaffe og kage til arrangementet samt mulighed for at købe en øl eller sodavand.

Arrangementet er støttet af Europanævnet

Share with friends

Date and Time

Location

Sundby KFUM og KFUK

7 Oliebladsgade

2300 København

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved