Fyraftensmøde om undervisning af ordblinde elever

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

7. sal, Lykkemønten

Vognmagergade 11

1148 København

Denmark

View Map

Event description
Fyraftensmøde om undervisning af ordblinde elever 1. oktober 2019

About this Event

I anledning af Ordblindeugen 2019 sætter vi spot på, hvordan du skaber god undervisning for ordblinde elever i grundskolen.

Arrangementet byder på oplæg med ordblindeeksperter og forfattere Birgit Dilling Jandorf og Inga Thorup Thomsen om det populære materiale til ordblindeundervisningen ORD. Der vil være spiselige lækkerier, mulighed for netværk og en goodiebag med nyheder fra Special-pædagogisk forlag.

Målgruppe

Fyraftensmødet henvender sig til dig, der arbejder med ordblinde elever. Du er fx dansklærer, læsevejleder, specialundervisningslærer eller -koordinator.

Program

16.30-16.45: Velkomst med kaffe og lidt sødt.

16.45-18.00: Birgit Dilling Jandorf og Inga Thorup Thomsen fortæller om ORD, der hjælper læreren med at tilrettelægge en systematisk undervisning for elever med ordblindhed eller med fonologiske vanskeligheder. Du bliver introduceret til relevante læse- og skrivestrategier og til den multisensoriske teknik ’Tapping’, som hjælper eleverne med at fastholde bogstavernes lyde i arbejdshukommelsen.

Birgit Dilling Jandorf er cand.mag. i audiologopædi og master i ledelse og innovation. Birgit har en fortid som lærer, hun har været ansat ved Socialstyrelsen, men er nu ejer af Huset Jandorf, som arbejder med opgaver og projekter om læsning og ordblindhed. Birgit er endvidere forfatter til en række udgivelser om ordblindhed, bl.a. ORD.

Inga Thorup Thomsen er cand.mag. i audiologopædi. Inga har tidligere arbejdet som læsekonsulent, men er nu ordblindekonsulent på Køge Handelsskole. Inga er desuden forfatter til en række udgivelser om ordblindhed, bl.a. ORD.

Læs mere om ORD.

18.00-18.30: En let anretning at styrke sig på og tid til netværk :)

Sidste frist for tilmelding: Onsdag den 25. september 2019

Tilmelding påkrævet, da der er et begrænset antal pladser. Skulle du blive forhindret i at deltage, så send venligst afbud til events@alinea.dk snarest muligt.

Deltagelse er gratis, men da der er rift om pladserne, faktureres 200 kr. til dækning af omkostningerne ved udeblivelse.

Date and Time

Location

7. sal, Lykkemønten

Vognmagergade 11

1148 København

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved