Sales Ended

Funding til din virksomhed i 2018

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Business Park Nord

Østre Alle 6

9530 Støvring

Denmark

View Map

Event description

Description

Hvert år uddeler programmer som SME Instrument og Eurostars millioner af kroner til innovative, danske virksomheder med gode ideer. I kan også bruge disse fonde til at booste jeres udviklingsprojekter! Norddanmarks EU-kontor og konsulentvirksomheden Teknologiudvikling ApS inviterer nordjyske virksomheder til fundingdag, hvor I kan blive klogere på mulighederne for lige netop jeres virksomhed.

Bliv matchet med de rigtige programmer

Til fundingdagen sætter vi fokus på hvordan SMV’er med innovative ideer kan bruge offentlige støttemuligheder til at finansiere udviklingsprojekter. Vi tilbyder 45 minutters gratis sparring, hvor vi matcher jeres projekter med de mest relevante ordninger. Måske har I endda tidligere fået funding – eller et afslag på en ansøgning – og ønsker hjælp til, hvordan I kommer videre.

Hvem kan få offentlig støtte?

Offentlig støtte kan være relevant for både iværksættere, SMV’er og store virksomheder. Fundingdagen er dog hovedsageligt relevant for virksomheder der har:

  • Min. 2 ansatte
  • Økonomiske midler til at medfinansiere et projekt
  • En innovativ idé: Dit produkt er ikke set på markedet før
  • Et produkt med stort markedspotentiale
  • Et stærkt team med de relevante kompetencer

Tilmeld din virksomhed

Klik på 'Register' og book en aftale i det tidsrum, der passer dig bedst. Er alle tidspunkter booket, kan du tilmelde dig ventelisten.

Share with friends

Date and Time

Location

Business Park Nord

Østre Alle 6

9530 Støvring

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved