FUN040 - leerzame verhalen over falen!
Free
FUN040 - leerzame verhalen over falen!

FUN040 - leerzame verhalen over falen!

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Seats2meet Eindhoven Strijp-S

24 Torenallee

5617 BD Eindhoven

Netherlands

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

In ons leven speelt succes een belangrijke rol. Dat houden we ons als kind al voor. We gaan naar school, leren allerlei vaardigheden om succesvol te zijn in het leven. Maar, we weten allemaal dat succes niet vanzelf komt. Het leven is soms horden lopen en heel af en toe gaat er iets goed fout. Een FuckUp. Maar het mooie daarvan is, is dat het vaak een van de meest leerzame momenten in het leven is.

Wij vieren het falen!

Bij de FUN040 zetten we het falen op een voetstuk. We hebben vier helden die vertellen over hun falen en wat ze er van geleerd hebben. Veel leerzamer dan succesverhalen. Vaak informatief, amusant en soms zelfs emotioneel.

De helden van de avond

David van Iersel

Patty Golsteijn

Jacob van Hoek


Cain Ransbottyn (een Belg ja)


Programma

Een avond entertainment, ontroering, inzichten en herkenning. Wees snel, want vol is vol (leeg is leeg).
Programma:
19:30 inloop
20:00 De eerste twee Helden
20:45 Pauze
21:00 Nog meer Helden
21:45 Borrel en netwerken
23:00 Wegwezen

Tickets

De avonden zijn voor iedereen toegankelijk boven de 18. Mannen, vrouwen, jong (18+) en oud. Ondernemers, starters, studenten, werknemers, mensen op zoek naar werk en pensionado’s.

Waarom die leeftijdgrens van 18+? Vanwege de onderwerpen die besproken kunnen worden. We denken dat de sprekers vrijer spreken zonder kinderen erbij.
Toegang kost 10 euro (inclusief twee drankjes)

Inschrijven is heel makkelijk, via Eventbrite, hieronder. Zoals je gewend bent van eerdere events van ons. De 10 euro betaal je bij binnenkomst en dan krijg je ook meteen je muntjes.

Mee-eten?

Ben je van plan vooraf iets te eten? Wil je met de sprekers aan tafel? De chefkok van Seats2Meet (a Weird Swedish Cook) maakt een lekkere en bijzondere maaltijd. Voor 12,50 extra mag je mee eten. En dat is het waard. Let wel, als je reserveert voor eten dan wordt er voor je ingekocht en gekookt. No-show kan dus niet :)


Share with friends

Date and Time

Location

Seats2meet Eindhoven Strijp-S

24 Torenallee

5617 BD Eindhoven

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved