Fuckup Nights Sofia vol.15

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Национален студентски дом

10 площад „Народно събрание“

1000 София

Bulgaria

View Map

Event description
Fuckup Nights Sofia - We celebrate failure!

About this Event

Fuckup Nights е глобално движение, което се провежда всеки месец, в над 300 града по света. Събитие, в което няколко души ще се се изправят на нашата сцена за да споделят за своите професионални "несполуки" и уроците научени от тях.

Точно така....защото ако не се проваляме, значи не опитваме. Пътят към успеха е осеян с неуспехи и се учим и израстваме именно от тях.

Както казват хората доброто решение идва с опита, а опита идва с лошите решения!

Кои ще бъдат лекторите този път и от коя професионална сфера, следете на страницата ни, ще обявим съвсем скоро!

Четирима лектори, четири различни истории!

Георги Найденов е издател на сп. Business Club, единственото списание в България фокусирано върху малкия и среден бизнес. Управляващ съдружник на UpSkills, Next Generation Solutions и Tactical and Hunting Gear. Той е предпримач, визионер и мениджър от ново поколение. В портфолиото си от професионални успехи има позициии, като вице-президент “Продажби” на Allianz Bulgaria Holding, директор “Маркетинг и Продажби” в Kreston BulMar, съветник по икономическите въпроси на заместник-министър председателя по европейска политика и институционални въпроси на Република България, както и водещ на обзорна икономическа рубрика в Bloomberg TV Bulgaria. В управляването на бизнеси до момента е реализирал сливания и придобивания на дружества и е извеждал компании от сериозни финансови кризи.Тайните препъни камъни и трънливия път към успеха в бизнеса, Георги ще разкаже за първи път пред аудиторията на FuckUp Nights.

В кино средите казват, че най-лошо е да те наака пиле по време на снимки. Дали това е най-лошото, което може обаче да ти се случи или има и друго ще ни разкаже Тео Чепилов. Тео е един от създателите на някои от най-успешните български сериали на всички времена като „Домашен арест“, „Стъклен дом“ и „Под прикритие“, както и на игралния филм „Дъвка за балончета“. Новият му авторски комедиен филм „Екшън“ се очаква скоро по кината. Той е един от водещите автори в списание GoGuide със статии като 10-ТЕ НАЙ-ЯРКИ ВИДА СОФИЯНЦИ, достигнала рекордните 500 000 четения. Сборникът му с разкази „Ситуация след ситуация“ се превърна в бестселър и сред най-култовите заглавия от модерната българска литература. Тео Чепилов е учил в драматургия в НАТФИЗ и диджитъл филмейкинг в New York Film Academy. Отскоро отново се занимава със стендъп и излиза на сцената като част от комедийните шоута на Inside Joke.

Миролюба Бенатова един от най-провокативните български журналисти, изключително интересна и вдъхновяваща жена, с над 50 филмa и разследвания за "btv репортерите", „Код: Криминално“ и „Хрътките“. Миролюба успява да провокира с теми, като трафика на кокаин, източването на холандската социална система от българските роми, организирана просия в Швеция, успелите българи в Америка и още много. Има над десет професионални награди и е единственият български журналист, получил номинация със стойност на втора награда, от Международния консорциум на разследващите журналисти, базиран в САЩ, за разследването „Трафик на бъбреци“. Каква е цаната, която плаща, за да достигне до истината? Какво я е накарало професионално да се преквалифицира, уроците и изводите научени от това ще сподели с нас на сцената на Fuckup Nights vol.15.

Заповядайте и станете част от глобалното движение на Fuckup nights, нямаме търпение да ви видим!

Запазете датата 15-ти октомври!

Национален студентски дом-камерна зала!

Отваряне на вратите: 18:30ч.

Вход:10лв.

Date and Time

Location

Национален студентски дом

10 площад „Народно събрание“

1000 София

Bulgaria

View Map

Save This Event

Event Saved