Fuckup Nights Mostar Vol. 3

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Code Hub Mostar

Kardinala Stepinca bb

88000 Mostar

Bosnia and Herzegovina

View Map

Event description

Description

Osam mjeseci nakon uvrštavanja Mostara na mapu više od 300 svjetskih gradova u kojima se održava globalni pokret Fuckup Nights, u Code Hub-u Mostar će se ponovno pričati o poslovnim neuspjesima. I ne samo pričati. Na trećem izdanju mostarskog Fuckup Nights-a ponovno će se priče o lošim poslovnim potezima preispitivati i slaviti!

U petak, 17.5.2019. godine s početkom u 19h četiri će govornika imati po samo sedam minuta da ispričaju svoju poslovnu priču. Prvi put će ovi govornici imati priliku javno istaknuti probleme i prepreke s kojima su se susreli bez zadrške ističući svoje osjećaje i naučene lekcije.

Prvi će na pozornicu izaći Boris Čerkuč, urednik i voditelj na mostarskom RDV-u, kolumnist na Bljesak.info, novinar opće prakse i, kako sam za sebe kaže, univerzalni neznalica koji se bavi s još stotinu malih i velikih stvari i poslova, od onih sasvim ozbiljnih do krajnje neozbiljnih. Borisa će na pozornici naslijediti jedina dama večeri, Marija Vukoja Lastvić, vlasnica i voditeljica svima dobro poznatog ugostiteljskog objekta Hajdučke Vrleti u Parku prirode Blidinje. 2017. godine proglašena najboljim mladim menadžerom u Bosni i Hercegovini, Marija je svoj životopis obogatila i osnivanjem udruge Visit Blidinje, ali i ulogom potpresjednice Udruge Sommeliera u BiH te predsjednice Off Road Kluba Herceg ProTeam. Gastronomsku priču, koju će započeti Marija, dotičući se i drugih tema upotpunit će Domagoj Jakopović Ribafish, diplomirani profesor geografije koji radi kao glavni urednik na portalu Gastro.hr. Za sebe kaže da jede i pije po kućama i pun je nekih pričica koje su zanimljive samo dobrim ljudima, a smatra da se nedavno izdanom knjigom Šaptač ženama javno sramoti o nepoznavanju muško-ženskih odnosa. Iznimno zanimljivu večer dodatno će zaokružiti i posebno gostovanje ekipe koja stoji iza Facebook stranice Ters. Svakodnevnim postovima osvrčući se na životne situacije nasmijavaju više od 23.000 pratitelja na društvenim mrežama, a ovaj put će pričati malo i o sebi.

Popis govornika dovoljan je motiv za sudjelovanje, zar ne? Jednostavno je osigurati svoje mjesto na ovom besplatnom događaju – dovoljno je registrirati se ovdje. A nakon toga? Dovoljno je doći u dobrom raspoloženju i bez predrasuda prema neuspjehu. Zabava i pregršt dobrih savjeta su zajamčeni!

Treće izdanje Fuckup Nights Mostar organizira INTERA Tehnološki Park u suradnji s SPARK-om, a uz podršku portala Bljesak.info.

Date and Time

Location

Code Hub Mostar

Kardinala Stepinca bb

88000 Mostar

Bosnia and Herzegovina

View Map

Save This Event

Event Saved