Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

Ftese Seminar Informimi (falas) mbi edukimin ne Europe

E.B.L.A

Tuesday, December 12, 2017 from 4:00 PM to 6:00 PM (CET)

Ftese Seminar Informimi (falas) mbi edukimin ne Europe
Available Dates
No tickets available for upcoming dates

Ticket Information

Type End Quantity
Semiana Hapur- Studio Europe Ended Free  

Share Ftese Seminar Informimi (falas) mbi edukimin ne Europe

Event Details

A do te studioni ne EUROPE ne Shtator-Tetor 2018? Deshiron te aplikosh ne programet Bachelor, Master dhe kurset e gjuhes dhe mbrojten e TestDAF? Deshiron te aplikosh per Vize Studentore?

Te konfuzuar rreth procedurave te aplikimit drejt institucioneve akademike ne Gjermani, Hollande, Austri?

Bashkohuni ne Seminarin e Hapur (Pa pagese) per tu konsultuar te zyrat e EBLA-s ne Tirane!

EBLA (Educational Business Links Albania) ne baze te kerkesave dhe interesit te shumte te studenteve, prinderve dhe kanditateve te tjere rreth studimit dhe procedurave te punesimit, ne muajin dhjetor ka vendosur te organizoje nje seri Seminaresh te Gapura (pa pagese) rreth Studimeve ne Europe, fokusuar ne vendet si Gjermani, Austri, Hollande, per tju ndihmuar ne nje orientim me te mire rreth kerkesave dhe ceshtjeve te tjera te rendesishme!

Seminari do te perfshije:

  • Informacion te pergjithshem rreth Programeve Akademike
  • Informacion mbi sistemin e edukimit privat dhe ate shteteror
  • Ndryshimet ne pranimet e studenteve shqiptare drejt Institucioneve Publike Gjermani
  • Programet Akademike qe ofrohen
  • Kerkesat rreth programeve
  • GJuha e mbrojtuar, TestDAf dhe rendesia e saj

Vendet jane te limituara, maksimumi 20-24 persona ndaj do tju luteshim te rregjistroheni ne kohe dhe paraqiteni me nje CV tuajen personale apo te femijes tuaj.

Per cdo informacion te metejshem apo edhe pyetje qe deshironi ti adresoni, kontakto me email tek: eblamedia@blink-al.com

***EBLA , Educational Business Link of Albania eshte Konsulenti juaj lider  I edukimit dhe karrieres qe prej vitit 1998, mbi studimet jashte ne UK si destinacioni I pare dhe me pas US, Kanada Gjermani dhe vende te tjera Evropes. Ebla Albania numeron mbi 2000 studente shqiptare te sukseshsem ne shkollat me te mira partnere ne bote, te cilet kane mbaruar studimet dhe tani punojne ne funksione drejtuese dhe menaxhuese  ne kompanite me te njohura ne bote dhe ne Shqiperi.. Ebla Albania ka bere ndryshimin  rrenjesor ne jeten dhe te ardhmen e shume studenteve  dhe familjeve shqiptare. 

Have questions about Ftese Seminar Informimi (falas) mbi edukimin ne Europe? Contact E.B.L.A

When & Where


Educational Business Links Albania

(tek poliknika nr. 9) 21, dhjetori
1001 Tiranë
Albania

Tuesday, December 12, 2017 from 4:00 PM to 6:00 PM (CET)


  Add to my calendar

Organizer

E.B.L.A

Educational Business Links Albania ("E.B.L.A) u themelua në vitin 1998 në partneritet me kolegjin “Bournemouth Business School International” në Britaninë e Madhe. EBLA u krijua në kohën kur tregu shqiptar i edukimit shfaqi nevoja specifike të njohurive në fusha të ndryshme edukative. 

 

Jemi e #1 kompani konsulence në këshillimin e studentëve rreth zgjedhjeve të tyre akademike jashtë vendit dhe e para qendër e kurseve të gjuhëve të huaja në Shqipëri, me një eksperiencë 20 vjecare.

 

Rrjeti ynë me rreth 200 partnerë, u mundëson studentëve shqiptarë të zgjedhin mundësinë të studiojnë në vende si Britania e Madhe, SH.B.A., Kanada, Holandë, Austri, Gjermani, Zvicër dhe vende të tjera në Europë. Që prej vitit 1998, EBLA luan një rol shumë të rëndësishëm në edukimin e shqiptarëve në mbarë botën.

 

Po në vitin 1998, EBLA ka hapur edhe qendrën e kurseve të gjuhëve të huaja, e njohur si një nga qendrat më të mira dhe me rezultatet më të larta në provimet e IELTS, TOEFL dhe TestDAf. Pas konsolidimit vijuam me hartimin e trajnimeve të standardizuara ose specifike në fusha të ndryshme akademike, që u ofrohen studentëve, individëve dhe kompanive të mesme e të mëdha në Shqipëri.

 

Sot ndjehemi të privilegjuar të jemi pjese e 30,000 studenteve qe ka studiuar prane qendres sone dhe te jemi pjese e  shume se 2,500 studenteve shqiptarë në rrugëtimin e karrierës së tyre akademike.

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.