Frukostseminarium: Målen är satta – hur når vi dem?

Panelen Åtgärder och detaljer

Försäljning slutade

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

vån 24, Götgatan 78

118 30 Södermalm

Sweden

Se karta

Beskrivning av evenemanget

Beskrivning

År 2019 närmar sig med stormsteg och affärs-/verksamhetsplaner med mål och ambition för kommande år är satta. Men hur säkerställer vi att all den tid på planering vi lagt inte går till spillo? Och hur ser vi till vi att vi faktiskt når våra mål?

Målstyrning är ett extremt kraftfullt verktyg för att driva agerande i linje med definierade strategier. Men arbetat slutar inte vid att sätta mål, det är då det börjar. Forskning visar nämligen att rendast 20% av påverkan på beteenden ligger i att sätta och kommunicera ut målen, planerna och ambitionerna, men hela 80% av påverkan ligger i att följa upp och återkoppla resultaten till de som gör jobbet. Att sätta målen är alltså endast ett litet första steg.

Pontus Wadström kommer under morgonen berätta hur beteenden, lärande och hjärnan spelar en helt avgörande roll för er som vill bli bättre på att realisera strategi och därigenom maximera era organisationers prestationer. Pontus forskar inom strategi och styrning på Industriell Ekonomi vid KTH i Stockholm, och kommer ge råd och tips kring hur medarbetares ageranden är avgörande för att nå organisationens mål.

David Holmberg kommer prata om hur en kontinuerlig, strukturerad och visualiserad uppföljning är nyckeln till att nå uppsatta mål, varför så många organisationer misslyckas med detta och konkreta tips hur man lyckas. David Holmberg är VD och grundare på the Information Company, har över 20 års erfarenhet av strategi- och styrningsfrågor. Han har varit rådgivare åt över 70 organisationer inom den privata, offentliga och idéburna sektorn.

Passa på att ställ dina frågor redan nu! Under frukostseminariet bjuder vi även in till diskussion, där ni får ställa frågor till Pontus, David och oss på TIC. Skicka med din fråga redan i anmälan eller ställ den direkt under morgonen.

  • Datum: Torsdag 29 november

  • Tid: Frukost 07.30-08.00, presentation och diskussion 08.00-09.30

  • Plats: Skrapan, Götgatan 78, våning 24, 118 30 Stockholm

  • Anmälan: Anmäl dig genom att registrera dig här eller skicka ett mail till sofia.lundgren@theinformationcompany.se

  • OSA: Senast måndag 26 november. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

  • Frågor: Kontakta Sofia Lundgren på sofia.lundgren@theinformationcompany.se eller 0704-972 976


Seminariet vänder sig framförallt till dig som VD, CFO, affärsutvecklingsansvarig, affärsområdes- eller avdelningschef och som på ett eller annat sätt är ansvarig för att just din organisations strategi blir till verklighet.


Fullt upp eller för långt att åka?

Om du inte har möjlighet att komma den 29 november men tycker att seminariet låter intressant är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka ett mail till sofia.lundgren@theinformationcompany.se så bokar vi in ett möte där vi tillsammans går igenom de viktigaste delarna från seminariet och mappar dem mot förutsättningarna för just din organisation.

Läs mer om The Information Company på https://www.theinformationcompany.se/

Tid

Plats

vån 24, Götgatan 78

118 30 Södermalm

Sweden

Se karta

Spara detta event

Händelse sparad