Gratis

Frukostseminarium: ledarskapsutveckling, självledarskap och grupputveckling

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid och plats

Plats

Plats

MT Ledarskap

Regeringsgatan 111A

11139 Stockholm

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Tema: Ledarskapsutveckling, självledarskap och grupputveckling

Ett starkt självledarskap är grunden för ett hållbart ledarskap. Kom och lyssna på hur vi på MT ledarskap arbetar. Vi berättar om varför det är viktigt med självkänsla och självförtroende och hur det är kopplat till prestation och välmående. Du får en inblick i våra ledarskaps- och coachingprogram och hur vi arbetar utifrån MT-metoden®.

Våra program innehåller unika och kraftfulla verktyg för utveckling som ger garanterade resultat. Läs gärna vår senaste kundundersökning om hur våra kunder både presterar mer och mår bättre efter att de genomgått något av våra individuella program.

Vi berättar även om hur vi arbetar med att utveckla grupper till att bli effektiva och hållbara team. Vi har grupper som gått från 33% effektivitet till hela 91% med vår hjälp av vår teamutveckling! Att säkerställa gruppens utveckling och resultat är viktigt och för det använder vi oss bland annat av mätinstrumentet GDQ – världens första vetenskapligt bevisade metod för att mäta och bestämma var i utvecklingen en grupp befinner sig. GDQ-analysen visar även på vilka utmaningar och hinder gruppen står inför och med MT-metoden® har vi alla verktyg som ni behöver för göra era grupper till effektiva team.

Seminariet är till för dig som funderat på att utveckla dig själv eller dina medarbetare. Seminariets syfte är att ge information om MT ledarskaps arbetssätt och tjänster. Varmt välkommen och ta gärna med en kollega!

Tid: Kl. 07.30 – 09.00 (frukost från 07.15)

REGERINGSGATAN 111A, T-bana Rådmansgatan

OBS! Begränsat antal platser, max 2 st. per företag. Frukostseminariet är gratis, men vi tillämpar en NOSHOW-avgift på 350 kronor per deltagare.

Målgrupp: Chefer, ledare (med eller utan personalansvar), ledningsgruppsmedlemmar, HR funktioner och medarbetare med intresse för våra ledarutvecklings- eller coachingprogram eller teamutveckling.

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot studerande och konsulter inom samma/liknande branscher, även om det är smickrande,

Dela det här eventet med dina vänner

Tid och plats

Plats

MT Ledarskap

Regeringsgatan 111A

11139 Stockholm

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved