Free

Frukostseminarium: Från Smart Data till Account Based Marketing

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Göteborg City Konferens

Östra Larmgatan 16

411 07 Göteborg

Sweden

View Map

Event description
Hur smart data och riktad marknadsföring kan driva försäljning?

About this Event

Data blir smart först när den driver bra beslut och affärer. Tricket är att i all den mängd data som skapas, hitta rätt datapunkter, rätt analyser, och i rätt tid. Det ger möjlighet att fatta smarta beslut. Om man sedan kombinerar de insikter man samlar ur dataanalysen med smarta, riktade marknadsaktiviteter direkt till sina viktigaste kunder – då ökar chansen att göra mer och bättre affärer. Vill du veta mer? Då är det här en frukost för dig!

Bisnode är ett ledande svenskt företag inom smart data. ”På Bisnode är vi övertygade om att framtiden tillhör dem som ur de enorma mängderna data kan utvinna insikter, fakta och svar. Smart data handlar om att sålla bort allt som inte är relevant och försäkra sig om rätt datakvalitet. De företag som lyckas med det får inte bara lättare att behålla sina befintliga kunder de kan också mer pricksäkert nå nya kunder,” säger Anna Albinsson, Chief Marketing Officer på Bisnode. Anna kommer att berätta mer om detta under seminariet och ge exempel på hur ni kan använda smart data för att göra bättre affärer.

Account Based Marketing (ABM), d v s riktad marknadsföring till specifika kunder, är något som varje B2B-företag bör ha som del av sin marknadsplan. Vendemore har hjälpt våra kunder med ABM och riktad, digital annonsering i mer än 10 år. Vi kommer att presentera tre riktigt intressanta nya lösningar som erbjuder smart data tillsammans med verkligt riktad marknadsföring för att nå era kunder med riktade budskap i rätt tid. Rasmus Vejdegren, Product Manager, Vendemore, kommer att vara er guide till Digital Marketing 2.0.

Vi kommer till Stockholm och Göteborg under hösten, så titta på programmet nedan och välj det tillfälle som passar dig bäst!

Agenda:

• Från Big Data till Smart Data: Hur kan smart data driva affärer? Talare: Anna Albinsson, Chief Marketing Officer, Bisnode

• Digital Marketing 2.0 – använd smart data för att ta din digitala marknadsföring ett steg längre. Talare: Rasmus Vejdegren, Product Manager, Vendemore

Göteborg

Dag: 8 oktober 2019

Plats: Göteborg City Konferens, Östra Larmgatan 16

Tid: Frukost från 7:50; Seminariet börjar 8:10

Share with friends

Date and Time

Location

Göteborg City Konferens

Östra Larmgatan 16

411 07 Göteborg

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved