Gratis

Frukostseminarie; Hållbar friskvård – Lönsammare företag

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

X- Force Factory Fitness Norrköping

17 Lindövägen

602 28 Sylten-Oxelbergen

Sweden

Se karta

Event description
Välkommen på ett spännande frukostseminarie tillsammans med X Force Factory Fitness & Sport Competence. Vi bjuder på dryck och hälsosmörgås!

Eventdetaljer

Ohälsan i Sverige fortsätter att öka och det finns siffror som visar att kostnaderna för psykisk ohälsa i Sverige uppgår till ca 70 miljarder kronor per år. Psykisk ohälsa har vidare en tydlig koppling till fysisk ohälsa.

Samtidigt är frisk och välmående personal en genomsyrande framgångsfaktor för företag vilket även har en direkt relation till kompetensförsörjningen. Så, vad innebär detta för ditt företag eller din organisation och hur hämmar detta utveckling och tillväxt? Hur kan man arbeta med detta och är det praktiskt möjligt att arbeta både strategiskt och systematiskt?

Sport Competence har i samspel med många etablerade experter och forskare utvecklat ett koncept för att skapa åtgärder mot den ökade ohälsan i Sverige. Ralf Lilja, VD och grundare, kommer belysa utmaningar och introducera framgångsfaktorer för hållbar systematiserad friskvård samt förklara vad som görs inom forskningen för att bemöta den ökade ohälsan.

Dessutom lyssnar vi till Anders Johrén från Nyckeltalsinstitutet som är expert på hälsoekonomi. Därefter finns tid för diskussion och frågor. Så ta gärna med de frågor och utmaningar som din organisation står inför!

Samtliga som deltar får 1st digital föreläsning från Sport Competence, värde 645kr. Dessutom 1 månad fri träning från X-Force , värde 795kr.

VARMT VÄLKOMNA!

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

X- Force Factory Fitness Norrköping

17 Lindövägen

602 28 Sylten-Oxelbergen

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved