Free

Frukostevent: Regelverkets betydelse för fintechföretags utveckling

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Kungsgatan 9

9 Kungsgatan

111 43 Norrmalm

Sweden

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Varmt välkomna på frukostmingel med SweFinTech. Vi kommer gästas av Alf-Peter Svensson som är advokat och partner på DLA Piper. Han kommer guida oss igenom regelverkets betydelse för fintechföretags utveckling och beröra aktuella PSD2 och MiFID II. Vår bransch präglas av mycket regelverk och tillstånd. Det gäller att vara uppdaterad med det senaste och inte minst förstå betydelsen av regelverket för att också kunna dra nytta av de fördelar som kan uppstå. Vi hoppas därför att denna träff kommer bli intressant och kunskapsbyggande.

Vi kommer bjuda på en härlig frukost från 08.00 och sedan börjar föreläsningen vid 08.30. Är du intresserad av att veta mer om regelverkets betydelse och hur det kan påverka er utveckling? Är ni medlemmlar i SweFinTech? Då hoppas vi att vi syns den 27 september!

Snabb info:
Schema: Fukosten serveras från 08.00 och föreläsningen börjar 08.30.
Inbjudna: Flera representanter från ert bolag är varmt välkomna, först till kvarn om platserna.
Medlemskap: Detta event är exclusivt för SweFinTechs medlemmar. Är ni inte medlemmar ännu? Läs på mer på vår hemsida: http://www.swefintech.se/ eller maila generalsekreterare Stina på kontaktuppgifter nedan.
Kontakt: Vänligen maila eller ring om ni har frågor till generalsekreterare Stina Wernersson på 073-390 76 63 eller stina.wernersson@swefintech.se.

Share with friends

Date and Time

Location

Kungsgatan 9

9 Kungsgatan

111 43 Norrmalm

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved