Frokostmøte Sosiale Medier og Markedsføring

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Revsnes hotell AS

Byglandsfjord

4741 Byglandsfjord

Norway

View Map

Event description
Fokus på dette seminaret vil være bruk av sosiale medier og annerledes markedsføring innenfor turistnæringen og små industribedrifter.

About this Event

Setesdal Vekst og Evjemoen Næringspark AS inviterer til frokostmøte på Revsnes Hotell tirsdag 8. oktober kl 07:30 - 09:30.

Program:

07:30 - 08:00 Registrering og frokost

08:00 - 08:45 Foredrag ved Tone-Lise Vilje

08:45 - 09:30 Mingling

Tone-Lise Vilje, 45 år gammel fra Oslo. Har i fire år vært ansvarlig for den internasjonale profileringen av Oslo og Osloregionen, med spesielt fokus på sosiale medier og bruk av ambassadører/stakeholdere som merkevarebyggere. Har place brand-strategi som nisje og har arbeidet for Oslo Brand Partner Arena som består av 82 kommuner og fire fylkeskommuner.

Hun har også flere private selskaper på kundelisten som bl.a. Obos, Oslo Havn og Oslo Areal. Tone-Lise hadde overordnet ansvar med å bygge opp profilen til Ose Water og har laget selskapets strategi for sosiale medier, en rolle hun fortsatt besitter i dag.

Kjepphest: innhold skal være rimelig, spredningen skal gjøres av kunder, leverandører, innbyggere og turister. Ikke av overprisa reklamebyråer.

Velkommen!

Date and Time

Location

Revsnes hotell AS

Byglandsfjord

4741 Byglandsfjord

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved