kr0 – kr590

Frokostmøte på prinsen kino 7. desember - Cannes Lions

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Prinsen kino

Prinsens gate 2B

7012 Trondheim

Norway

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Bli inspirert av de beste! Frokost og foredrag 7.desember kl. 08:00 - 10:00 Prinsen Kino

Ønsker du inspirasjon og faglig påfyll fra de beste kreative kommunikasjonsjobbene i verden? Da skal du komme på vårt frokostmøte med Capa og Espen Strand Henriksen! På vegne av CAPA - representanten for Cannes Lions i Norge - vil Espen vise det ypperste av det ypperste; de som har vunnet Grand Prix-løver i 26 kategorier, f.eks Film, Cyber, Print, Radio, Design, PR, Mobil, Media, Outdoor og Innovation.


Cannes Lions har utviklet seg fra å være en ren reklamefilmfestival for over 60 år siden, til nå å være verdens største kreative festival. Festivalen er verdens største arena for kreativ inspirasjon, foreleseren forteller hvordan vi bør bruke kreativitet framover, og vinnerne beviser at dette allerede skjer. Og hvis noen lurer på om vinnerne også har effekt på bunnlinjen: Ifølge IPA (Institute of Practitioners in Advertising) i England, er kampanjer som vinner gull i Cannes 11 ganger mer effektive enn andre. Hvis ikke du kunne reise til Cannes i år, la Cannes komme til deg!


Kanskje finner du inspirasjonen du trenger for å løse kommunikasjonsutfordringene dine i 2018?


Denne gangen flytter vi frokostmøtet til Prinsen Kino sal 5. Vi serverer som vanlig frokost. Ta med deg en kollega og gjør deg klar til et inspirerende foredrag!


NB! Foredraget starter kl. 08, så denne gangen tar vi med oss frokosten inn i salen.

Share with friends

Date and Time

Location

Prinsen kino

Prinsens gate 2B

7012 Trondheim

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved