Free

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

The Göteborg Opera

Christina Nilssons gata

411 04 Göteborg

Sweden

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Äntligen! Rob Hopkins, den internationella Transition Towns-rörelsens grundare, kommer till Sverigen och Göteborg. För lite drygt 10 år sedan startade rörelsen i Totnes, England, för att försöka mobiliera till lokal omställning och att möta samhällsutmaningar av klimatfrågor, resursbrist och ekonomiska kriser. Idag finns rörelsen på alla kontinenter och har samlat på sig massor av erfarenhet kring hur lokalt omställningsarbete kan se ut.

Rob Hopkins bär med sig berättelser från hela världen, och vi får chans att lyssna på en föreläsning och delta i workshop. Detaljer kommer att uppdateras efter sommaren men spara datumet.

Ca:tider
13.00 Rob Hopkins - Föreläsning + Q&A
14.00 Workshop - Omställningstips och trix
(Allt är på Engelska)

Avslutningsdag på 2017 års Framtidsvecka!

Varmt välkomna!
______________________________________________
Framtidsveckan är ett arrangemang som har spridit sig över landet, som en unik manifestation för en hållbar omställning av samhället. Framtidsveckan är till för alla som vill göra något för att förbereda och anpassa samhället till klimatförändringar, resursbrist, oljetopp, ekonomiska och sociala kriser och hitta nya lösningar på hur vi lever och organiserar oss. Kriserna vi står inför ställer krav på nytänkande och lösningarna ligger i hög grad i ökat lokalt fokus, som minskar sårbarheten och stärker samarbete och den lokala ekonomin.
Share with friends

Date and Time

Location

The Göteborg Opera

Christina Nilssons gata

411 04 Göteborg

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved