Free

Fra Performance Management til Performance Development

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Strandgade 4C

1401 København

Denmark

View Map

Event description

Description

Vi er meget glade for at kunne præsentere vores næste seminar i samarbejde med Nets, hvor du får mulighed for at få indblik i hvordan Nets har transformeret deres strategi for arbejdet med deres medarbejdere. Oplægget bliver holdt af Lars Novrup, Head of HR Development and Talent Attraction - om sit oplæg skriver Lars selv:

Det har længe været en kendsgerning at de fleste brancher oplever en øget forandringshastighed på alle fronter. Nye konkurrenter, nye krav fra kunderne, nye kompetence krav, globalisering, den teknologiske udvikling blot for at nævne nogle få.

Det stiller naturligvis særlige krav til den organisation som skal skabe værdi for kunderne og skabe vedvarende vækst. Krav om øget agilitet, evne til at ændre prioriteter, kontinuerlig feedback, konstant udvikling af medarbejderstaben mv. Og dermed stiller det også nye krav til de kerneprocesser som HR ejer og driver i organisationen.

Alle taler om at ændre den måde vi driver performance management på. Det har været anerkendt længe at den traditionelle performance management proces ikke er værdiskabende og ikke opleves som motiverende af medarbejderne. Noget som også flere studier og research har påpeget. Et call to action for HR.

Men ét er at erkende behovet – noget andet er at designe noget som kan erstatte den traditionelle proces og samtidig sikre at vi fastholder et højt performance fokus, fairness og transparens.

I 2018 introducerede Nets en ny tilgang. Et skifte fra performance management til performance development. En lærerig proces som også stiller helt nye krav til ledelse og det at være medarbejder i en dynamisk virksomhed i en dynamisk branche.

Her 2 år efter implementering får du muligheden for at lære af processen i Nets og høre om hvordan den nye tilgang er blevet modtaget. Og naturligvis også muligheden for at stille spørgsmål.


Vi ser frem til en lærerig formiddag med mange spændende inputs fra Lars og de erfaringer, som de har gjort sig i Nets. Dagen startes med et kort inspirationsoplæg fra Jonas Haukaas, Managing Director i Aon's Assessment Solutions i Danmark, omkring livslang læring og fastholdelse af medarbejdere i et agilt arbejdsmarked.

Agenda:

8.30 - 9.00: Morgenmad & registrering
9.00 - 9.30: Velkomst og oplæg v. Jonas Haukaas
9.30 - 10.30: Oplæg om Performance Development v. Lars Novrup
10.30 - 11.00: Spørgsmål & afrunding

Share with friends

Date and Time

Location

Strandgade 4C

1401 København

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved